To je to što me zanima!

Povratak u Bundesligu: Diego odlazi u Wolfsburg

U Juveu su prihvatili Wolfsburgovih 16 milijuna eura za otkup Diegova ugovora. Nakon slabih nastupa u 'staroj dami', Diego se vraća Njemačkoj
Vidi originalni članak

Pozivajući se na informacije iz njemačkog Bilda, talijanska novinska agencija Ansa piše da su u Juventusu prihvatili Wolfsburgovih 16 milijuna eura za otkup Diegova ugovora. Sjajnog brazilskog veznjaka zapažene su igre prošloga ljeta prodale iz bremenskog Werdera u torinski klub, no u dresu "stare dame" Diego nije dokazao krajnji domet svog potencijala. Od ponedjeljka traju pregovori na relaciji ova dva kluba, a čini se da im je sada stigao i kraj. Prije no što prođe liječničke pregovore i nakon toga i službeno objavi svoj povratak u njemačko nogometno prvenstvo, Diegu je preostalo još dogovoriti osobne uvjete suradnje s prvacima iz sezone 2008/09. Diego (25) je u Juventus stigao za 24.5 milijuna eura potpisavši ugovor do 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rokenrolla 11.08.2010.

    ja sam se nadao previše od njega, ali sve je ostalo samo u nadi

  • airforceone 11.08.2010.

    kad se sjetim kak je kenjo da je bolji od modrica lol

  • Sodom 11.08.2010.

    Sjajno pojacanje vukova, eto jos jednog fantaziste koji ce sa misimovicem da hrani dzeku, grafitea pa i mandzukica. Odlican transfer period za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare