To je to što me zanima!

Povremeni 'vatreni' odlazi u Serie A, Hajduku 500.000 eura

Hajduku pripada deset posto od transfera stoga će zaraditi 500.000 eura. Bit će to treći najveći izlazni u povijesti Hajduka, odmah nakon Vlašićevog u Everton i onog Kalinića u Blackburn 2009. godine
Vidi originalni članak

Talijanski prvoligaš Salernitana završila je pregovore oko dolaska povremenoga hrvatskog reprezentativca Domagoja Bradarića (22), defenzivca francuskog kluba Lillea. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio objavio je tu vijest na svojoj web-stranici, s naznakom da će se transfer biti dovršen u četvrtak, odnosno najkasnije u subotu.

Bivši nogometaš Hajduka u Salerno dolazi za pet milijuna eura plus bonuse, a sutra će obaviti liječničke preglede i ostale formalnosti prije potpisivanja ugovora.

Prvotno se govorilo da će Bradarić doći na posudbu, ali u konačnici je dogovoren transfer u kojem bi Francuzi trebali uprihoditi pet milijuna eura uz postotak od sljedeće prodaje. Bradarić će tako u Salernitani igrati uz bok Francuzu Francku Riberyju. 

Također, Hajduku pripada deset posto od transfera stoga će zaraditi 500.000 eura. Bradarić je na Poljudu debitirao sa 17 godina, a u francuski Lille prešao je 2019. godine za 6,5 milijuna eura što je bio treći najveći izlazni u povijesti Hajduka, odmah nakon Vlašićevog u Everton (11) i onog Nikole Kalinića u Blackburn 2009. godine koji je iznosio sedam milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dobar dan 333 14.07.2022.

    Ovaj decko mi se svidio u onih par tekmi za repku…mislim da samo treba odigrati 2-3sezone stalno u jednom klubu i imali bi ok igraca…za buducnost

  • Toyota 2 14.07.2022.

    Kazete treci najveci transfer !?..opaaa , neko ce se opariti jer u danasnje vrijeme besparice 500 somica ce taman dobro sjesti , pogotovo kad je blagajna puna paucine..struja , voda i toalet papir osigurani za cijelu sezonu..

  • RedDoor 14.07.2022.

    Momak se već pokazao i ima potencijala za puno više. Sretno dalje i pouka da trebamo uvijek bar 3,4 mlada imati među glavnih 15,16 igrača i dati im šansu, a oni je čvrsto ugrabiti. On se izborio pored dva igrača dovedena sa strane kao značajna pojačanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare