To je to što me zanima!

Poželio je vidjeti kako je to kad te udari Werdum. Bilo je bolno

MMA novinar Aaron Tru posjetio je Fabricija Werduma i poželio okušati kako je to kad te Werdum udari nogom. Vrlo je brzo saznao kako to i nije baš najugodnije...
Vidi originalni članak

"Može postojati samo jedan" , slogan je UFC-a 188 na kojem će se konačno sastati teškaški prvak Cain Velasquez i privremeni prvak Fabricio Werdum, dok Stipe Miočić čeka rasplet i svoju šansu za naslov kao treći teškaš svijeta.

Velasquez i Werdum borit će se u noći sa subote na nedjelju 14. lipnja, prijenos je na Fight Channelu, a glavni program počinje u 4 sata iza ponoći. Velasquez se nakon gotovo dvije godine vraća u kavez, a nakon borbe protiv Werduma u Mexico Cityju saznat ćemo tko je pravi šampion UFC-a.

- Teško je protiv Caina, no Werdum je sjajan. Ne bih se čudio da odvede meč na parter, a faktor bi mogla biti i Cainova ozljeda. Mislim da meč neće ići do kraja - rekao je Stipe Miočić , koji priželjkuje borbu s pobjednikom.

MMA novinar Aaron Tru posjetio je Fabricija Werduma i poželio okušati kako je to kad te Werdum udari nogom. Vrlo je brzo saznao da i nije najbolji osjećaj, iako je Werdum kasnije priznao kako je to bilo na oko 40 posto.

Isti novinar izazvao je Rondu Rousey rekavši joj kako smatra da se ne može boriti ni s muškarcem koji ima bijeli pojas u džudu jer nema dovoljno snage.

Nekoliko minuta i četiri polomljena rebra kasnije, shvatio je da snaga nije presudna kad stojiš ispred prve osvajačice olimpijske medalje za Ameriku u džudu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Stručni komentator 10.06.2015.

    da 40% haha. E Werdum dat će tebi Cain 40%!

  • nikluk20 10.06.2015.

    nek stane pred autobus u punoj brzini i riješi nas uopće tih glupih videa šta ga tuku ko vola u kupusu.....

  • bulog55 10.06.2015.

    Ma sve namješteno, a novinar si radi reklamu ko Seve!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare