To je to što me zanima!

Ovakav poziv se ne odbija: Mou pozvao Perišića u Manchester?

Iz izvora bliskih Portugalcu saznali su kako je on oduševljen Ivanovom taktičkom fleksibilnošću te kako će ponuda Interu uskoro stići. Hoće li naš fantastični ofenzivac moći odoliti?
Vidi originalni članak

Ivan Perišić jučer je presudio Udineseu uz dva gola u svom stilu. Inter je krenuo loše, pa se pojavio naš sjajni reprezentativac i zapečatio im sudbinu.

'Biljarski' preciznom završnicom izjednačio je na 1-1, a onda je u samom finišu utakmice kroz nebeski skok pogodio glavom u mrežu Karnezisa.

Iz izvora bliskih Portugalcu saznali su kako je on oduševljen Ivanovom taktičkom fleksibilnošću te kako će ponuda Interu uskoro stići.

Liverpool, Everton, Tottenham i PSG bili su u prvom redu zainteresiranih za Ivana, no ukoliko se u priču doista uključi i Mourinho, moglo bi doći do velikog transfera.

Niti Manchester United zove dvaput, niti se takav klub odbija.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • duje912 10.01.2017.

    hahaha...a o našem "golgeteru" manđi se vište ništa ne piše...kad sam ja govorio da je prevara pljuvali ste po meni ovdje...a riješio ga se Bajern, i Atletiko jer su shvatili da njemu treba 10 tekmi za 2 gola!!! u repki može dat samo trećerazrednim repkama (kosovo, i San marino)...

  • El Tractor 09.01.2017.

    Ovaj Mourinho gleda samo da napokosti Interu u zadnje vrijeme, svoje igrače tipa Darmian ne pušta u Inter, a uzima mu iz njegovog dvorišta i još sigurno misli dobiti popust na Perišića na račun toga što je ostavio traga u Interu...e pa dragi Jose, pljuni 45-50 milijuna pa da vidimo.

  • rzbrzotrz 09.01.2017.

    Istina je da Inter u ovom trenutku pripada drugoj ligi europskog nogometa, a Ivan svojom kvalitetom zaslužuje igrati u jednom od europskih velikana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare