Obavijesti

Sport

Komentari 77

Ovakav poziv se ne odbija: Mou pozvao Perišića u Manchester?

Ovakav poziv se ne odbija:  Mou pozvao Perišića u Manchester?
1

Iz izvora bliskih Portugalcu saznali su kako je on oduševljen Ivanovom taktičkom fleksibilnošću te kako će ponuda Interu uskoro stići. Hoće li naš fantastični ofenzivac moći odoliti?

VIDEO

Ivan Perišić jučer je presudio Udineseu uz dva gola u svom stilu. Inter je krenuo loše, pa se pojavio naš sjajni reprezentativac i zapečatio im sudbinu.

'Biljarski' preciznom završnicom izjednačio je na 1-1, a onda je u samom finišu utakmice kroz nebeski skok pogodio glavom u mrežu Karnezisa.

Iz izvora bliskih Portugalcu saznali su kako je on oduševljen Ivanovom taktičkom fleksibilnošću te kako će ponuda Interu uskoro stići.

Liverpool, Everton, Tottenham i PSG bili su u prvom redu zainteresiranih za Ivana, no ukoliko se u priču doista uključi i Mourinho, moglo bi doći do velikog transfera.

Niti Manchester United zove dvaput, niti se takav klub odbija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom