To je to što me zanima!

Poznati francuski medij uvrstio Modrića i Gvardiola u najbolju nogometnu momčad godine!

Teško je pravim riječima opisati sjajne igre Luke Modrića i Joška Gvardiola. Sjajni dvojac iza sebe ima fantastičnu sezonu, a poznati francuski medij L'Equipe odao im je počast izborom u najbolju postavu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sjajnim je kolektivom osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru. Prva imena momčadi bili su Luka Modrić (37) i Joško Gvardiol (20), a sjajni 'vatreni' duo dobio je još jedno u velikom nizu priznanja.

POSTOJANA FRIZURA Gvardiol na šišanju u Zagrebu: Bio u salonu izbjeglice iz Egipta ODMAH NAKON DOČEKA Kapetane, odmori se, zaslužio si: Evo kamo je otputovao Luka

Naime, francuski L'Equipe uvrstio je Modrića i Gvardiola u najbolju nogometnu postavu 2022. godine! 

Najboljih 11 po izboru L'Equipea: Courtois - Walker, Van Dijk, Gvardiol, T. Hernandez - Modrić, Casemiro, De Bruyne - Messi, Benzema, Mbappe

Modrić je imao ključnu ulogu u veoma uspješnoj sezoni Real Madrida. Osvojili su Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo, a upravo je kapetan Hrvatske bio motor te momčadi. Društvo u najboljoj postavi godine pružaju mu klupski suigrači Courtois, Benzema i Casemiro, koji se ljetos pridružio Manchester Unitedu.

FEŠTAO U ZAGREBU VIDEO 'Gvardiola je u klubu dirnula Mineina pjesma. Pjevao je na bini, a cure su urlale'

Gvardiol je jedini igrač iz Bundeslige koji je uvršten u najbolju postavu L'Equipea, a ta činjenica još je impresivnija s obzirom da nije igrač Bayerna.

VIJESTI S BERNABEUA Real otkrio ide li po Gvardiola i kad se Modrić vraća s odmora

Sigurni smo, ovo je tek početak za Joška, koji je trenutno možda i najtraženiji igrač na svijetu i po Transfermarktu vrijedi 75 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nebeski svodovi 25.12.2022.

    Walker?

  • universe 25.12.2022.

    Modrić je bio skoro nevidljiv na SP-u, jednu utakmicu je odigrao dobro, zapamtio sam samo da ga je lopta udarila u lice protiv Argentine. Gvardiol je bio odličan, vjerojatno će uskoro biti novi član Reala.

  • zelena mamba 24.12.2022.

    Ovo je lijepo priznanje . Svaka čast .

Komentiraj...
Vidi sve komentare