Obavijesti

Sport

Komentari 71

Kapetane, odmori se, zaslužio si: Evo kamo je otputovao Luka

Kapetane, odmori se, zaslužio si: Evo kamo je otputovao Luka

Kratka je pauza do drugog dijela sezone, Modrić se ponudio igrati za Real još ove godine, ali trener Ancelotti rekao mu je da se odmori. Odmor od sjajnog SP-a potražit će u toplijim krajevima

VIDEO

Luka, nemoj me za*ebavati. Odigrao si čitavo Svjetsko prvenstvo, odmori, poručio je trener Real Madrida kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću (37) koji mu je predložio da 30. prosinca zaigra za "kraljeve" u prvenstvu protiv Valladolida.

POGLEDAJTE: 'Rusija je bila ipak bolja medalja'

Između utakmice za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu i nastavka La Lige samo je 13 dana, a jasno je da će ikona madridskog kluba dobiti koji dan odmora više. Sve je pažljivo isplanirao pa je, zbog aviona koji ga je čekao, propustio doček u ponedjeljak u središtu Zadra, gdje se navijačima javio videoporukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić na odmoru na Maldivima 01:41

'Žao mi je što ne mogu biti s vama'

- Pozdrav Zadre, nadam se da ste dobro. Žao mi je što ne mogu biti s vama tu, ali će zato biti moji suigrači i obitelj. Želim vam da se lijepo provedete. Hvala vam na velikoj podršci tijekom cijelog turnira i općenito. Priredite, kao što ne sumnjam, lijep doček Dominiku i Martinu jer su oni to zaslužili. Uživajte, a mi se vidimo nekom drugom prilikom u našem Zadru. Veliki pozdrav svima, Zadar je najbolji - poručio je Modrić iz aviona u videoporuci Zadranima.

Kako doznajemo, Modrić je na odmor s obitelji odletio na drugu stranu svijeta, na Maldive u južnoj Aziji. U ljetovalištu na tom otoku odahnut će od napornog prvog dijela sezone i pripremiti se za nastavak borbe za trofeje s Realom i hrvatskom reprezentacijom.

Luka je dan nakon dočeka, u ponedjeljak, letio natrag u Dohu. Od tamo je uhvatio let za Maldive.

Najmanje stotinu njema?kih turista trenutno zaglavljeno u luksuznim hotelima na Maldivima

Podsjetimo, Modrić je nakon pobjede nad Marokom potvrdio da će ostati u dresu "vatrenih" barem do završnice Lige nacija, a izbornik Zlatko Dalić je na pitanje hoće li nagovoriti kapetana da nastavi igrati do Europskog prvenstva u Njemačkoj 2024. kratko poručio: "Dogovorit ćemo se".

- Kad smo već došli do finala, bio sam u svemu tome, bilo bi bezveze da ne odradim Ligu nacija pa ćemo nakon toga vidjeti kako dalje. Ali definitivno želim ostati za Ligu nacija - kazao je Luka za HTV.

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu

- Igranje za Hrvatsku je za mene nešto posebno i emotivno, drugačije nego sve drugo. Neće mi biti lako donijeti odluku, moram ići korak po korak, gledati kako se osjećam i kako mogu pridonijeti momčadi. Bit će dosta detalja za odluku, a za poslije ćemo vidjeti - dodao je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...