To je to što me zanima!

Velibor Džarovski: Lokomotiva i Dinamo namjestili utakmicu!

U svim zemljama bivše Jugoslavije se namješta, ali u Hrvatskoj je prvenstvo daleko najneregularnije. U istoj ligi jedan klub ima dvije momčadi, kaže Velibor Džarovski
Vidi originalni članak

Velibor Džarovski, makedonski kralj namještanja, u razgovoru za srpski Blic rekao je kako je utakmica Dinama i Lokomotive namještena.

- U svim zemljama bivše Jugoslavije se namješta, ali daleko najneregularnije prvenstvo je u Hrvatskoj - rekao je Džarovski i nastavio:

- Nigdje nema da u istoj ligi jedan klub ima dvije momčadi kao što to rade Dinamo i Lokomotiva. Pogledajte što su napravili prošli tjedan, kako su igrali iz jedan u dva. Pa to samo budale ne žele vidjeti - rekao je Džarovski koji je triput bio u zatvoru zbog namještanja utakmica.

Priznao je da je namjestio više od 20 utakmica. Posebno se ponosi namještenom utakmicom četvrte makedonske lige između Leskoeca i Velgoštija 1971. godine. Završilo je 134-0. Nimalo sumnjivo...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Leonardo Renić 24.05.2013.

    pa cekajte ljudi kako je moguce da nogometna utakmica zavrsi rezultatom 134-0?

  • IstraIstria 24.05.2013.

    ali rukometnu utakmicu namjestio 0:0!!!!!!

  • bbbbb 24.05.2013.

    Tip je stvarno moralan i kada on to kaže onda je to tako,hahahahahaha. Sigurno je bilo na kladionici da će on to reći a omjer je bio 1:156543908765. Vjerovati lopovu može samo idiot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare