To je to što me zanima!

Poznato je tko sudi Hrvatskoj u odlučujućoj utakmici! Hajduku nije ostao u lijepom sjećanju

Kružliak je iskusni sudac koji dijeli pravdu na utakmicama prve slovačke lige, a redovno sudi i europske utakmice. Tako je ove sezone sudio tri susreta Lige prvaka i jednu Europske lige, a poznat je i Hajduku...
Vidi originalni članak

Nakon rutinske utakmice protiv Latvije u Rigi, reprezentacija Hrvatske već se okrenula prema novom izazovu. 'Vatreni' će u utorak na Maksimiru (20:45 sati) odigrati posljednju utakmicu skupine D kvalifikacija za Euro protiv Armenije.

Pravdu na toj utakmici dijelit će Ivan Kružliak (39), sudac iz Slovačke kojeg možda pamte navijači Hajduka. Naime, on je sudio prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige 2017. između Evertona i Hajduka. Splitski klub je tu utakmicu izgubio 2-0.

Kružliak je iskusni sudac koji dijeli pravdu na utakmicama prve slovačke lige, a redovno sudi i europske utakmice. Tako je ove sezone sudio tri susreta Lige prvaka (Man. United - Galatasaray, Barcelona - Šahtar i Atletico Madrid - Celtic) i jednu utakmicu kvalifikacija Europske lige (Ajax - Ludogorets). 

JOŠ SAMO JEDAN KORAK Dalić: Ta dva igrača su naša budućnost! Ne smijemo sad izgorjeti i razočarati navijače

Njegovi sunarodnjaci Branislav Hancko i Jan Pozor glavni su pomoćnici na utakmici, a četvrti je sudac Martin Dohal, koji je također iz Slovačke. 

FOTO: VELIČANSTVENA POBJEDA Dan kad Englezi nisu bili tako bahati! Prošlo je već 16 godina, na isti dan 'vatreni' idu po Euro U UTORAK PO EURO Modrić: Ne pamtim kada sam igrao u ovakvim uvjetima...

U VAR sobi će biti Talijani Paolo Valeri i asistent Daniele Chiffi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kegla💪🏻 19.11.2023.

    Hajduku nitko ne moze ostat u dobrom sjecanju kad gube od amatera u euro natjecanjima hahahah

  • nepoderivi 19.11.2023.

    Šta nas briga tko sudi.Nek sude kao za dinamo u HNL-u zadnjih 20 godina , ali Hrvatska to mora dobiti.Naprijed Hrvatska.

  • axl44 19.11.2023.

    ajduku su jedino dobri suci koji im poklanjaju penale da "bog balona" može poboljšati svoju statistiku

Komentiraj...
Vidi sve komentare