Obavijesti

Sport

Komentari 28

Modrić: Ne pamtim kada sam igrao u ovakvim uvjetima...

Modrić: Ne pamtim kada sam igrao u ovakvim uvjetima...

Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše, rekao je Modrić

VIDEO

Za reprezentaciju je debitirao prije 17 godina, prošao toliko toga, osvojio svjetsku broncu i srebro, igrao finale Lige nacija. No, svaku utakmicu igra s tolikom emocijom, ponosom i strašću kao da mu je prva. Vječan uzor nadolazećim generacijama i razlog zašto je i s 38 godina u reprezentaciji. Čast i svetinja koju ne bi mijenjao ni za što.

Pokretanje videa...

Vatreni na korak do Eura: Pobjedili Latviju 2-0 00:49

Luka Modrić igrao je s Hrvatskom na četiri Mundijala, a u utorak će imati priliku osigurati vizu za peti nastup na Europskom prvenstvu! Vatreni su slavili protiv Latvije (2-0) i tako si omogućili da pobjedom protiv Armenije na Maksimiru osiguraju plasman na Euro u Njemačku.

Ta bi smotra mogla biti i posljednja za našeg kapetana, a koliko emotivno proživljava utakmice u reprezentaciji i s kakvim ponosom nosi ovaj dres, najbolje je pokazala situacije kod gola Andreja Kramarića kada je sa široko razvučenim osmijehom čvrsto stisnuo šake i skočio u zrak, kao dječarac koji je tek došao u reprezentaciju.

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

- Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu. Bilo je jako važno da dobro uđemo, to smo napravili, zabili smo dva gola, mogli još koji... - rekao je Modrić nakon utakmice.

Lovro Majer i Andrej Kramarić donijeli su nam važnu pobjedu, a veliku uslugu nam je učinila nešto ranije Armenija koja je remizirala s Walesom (1-1). Latvijci nas nisu nijednom ugrozili, no nije ni Hrvatska briljirala. Ipak, dva gola bila su dovoljna za važna tri boda. 

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

- Nije zato što smo se dobro pripremili. Jako smo dobro trenirali ovaj tjedan, spremali se za utakmicu i vidjelo se na početku kako smo dobro ušli. Rezultat iz Erevana nam je dao dodatan motiv i poticaj. Zato smo tako dobro krenuli, odigrali čvrsto, kompaktno, nismo dopustili protivniku da nam ozbiljnije zaprijeti. Tako trebamo odigrati i u utorak. Sigurno neće biti lagana utakmica. Armenija je pokazala u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s .Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, dati sve, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba, ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da mi nećemo biti, znamo što je u igri. Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti, sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili - rekao je maestro.

Hrvatska čak može i do prvog mjesta u skupini ako Wales pobijedi Tursku, a mi Armence. No, o tome u reprezentaciji ne razmišljaju.

- Da, ali ne treba gledati drugu utakmicu. Što god bude tamo, bitno je da mi odradimo naš dio posla. Hoćemo li biti prvi ili drugi nije važno, nego samo da se plasiramo na Euro - kaže Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...