To je to što me zanima!

PPD ima sve u svojim rukama, ali želi i pomoć iz Portugala: 'Nadamo se da će biti korektni'

Ne smijemo se osvrtati na ono što je bilo. GOG je težak protivnik, ali nismo se došli predati. Moramo pratiti njihov ritam, puno rotirati i biti čvrsti i agresivni, rekao je Goluža
Vidi originalni članak

PPD Zagreb u srijedu igra treću utakmicu Lige prvake u samo osam dana. Ritam ih je načeo s dva putovanja u Porto, gdje su u nedjelju propustili najveću priliku da potvrde osminu finala. Imaju još jednu u Danskoj gdje će protiv GOG-a u srijedu od 20:45 biti odlučujuće. Osvoje li bod, neće biti važno što će dan kasnije napraviti Wisla u Portu. Izgube li zagrebaši, mora i Wisla u Portu, koji ne može sa zadnjeg mjesta.

ODGOĐENA UTAKMICA Zagrebaši izgubili u Portugalu i propustili osigurati 1/8 finala PROŠLI PUT OSTALI BEZ LETA Petorica zagrebaša ostala bez prtljage u Frankfurtu: 'Nadamo se da je to kraj naših muka...'

- Nadamo se da će Porto odigrati maksimalno korektno do kraja. Po njihovim riječima žele za kraj osvojiti sedam bodova - kaže trener Slavko Goluža.

Igra se u Odenseu

Nikad nije pametno ovisiti o drugima, zato se zagrebaši moraju skupiti jer ne izgleda dobro ono što su pokazali nakon Svjetskog prvenstva. I okrnjeni PSG i nemotivirani Porto bili su prilika.

- Ne smijemo se osvrtati na ono što je bilo. GOG je težak protivnik, ali nismo se došli predati. Moramo pratiti njihov ritam, puno rotirati i biti čvrsti i agresivni.

Na otvaranju sezone u prvom kolu GOG je dominirao u Areni, imao i +10, završilo je pristojnih 31-27. Danci se bore za četvrto mjesto s Dinamom i uzvrat u osmini finala kod kuće. Bit će motivirani. Inače, ne igra se u Gudmeu za što GOG nema dozvolu EHF-a, nego u Odenseu. Zagrebaši su smješteni 20 km dalje u Svendborgu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • antitovar **_240 01.03.2023.

    Svakog dana mislim na tebe slusam vijesti, brojim korake nemir je u srcima, a ljubav u nama ima samo jedna istina Svaka zvijezda sija za tebe kamen puca, pjesma putuje tisucu generacija nocas ne spava cijeli svijet je sada sa nama Moja domovina, moja domovina ima snagu zlatnog zita ima oci boje mora moja zemlja Srbija !!!!!!!!!

  • antitovar **_240 01.03.2023.

    bože čuvaj Srbiju, moj dragi dom Ljude koji blaguju, pri oltaru tvom Nek' se sliju molitve, sve u jedan glas Čuvaj ovo sveto tle, blagoslovi nas Ako treba gospode, evo primi zavjet moj Uzmi život od mene, pa ga podaj njoj I u dobru i u zlu, budi s nama, budi s njom Bože, čuvaj Srbiju, moj dragi dom!!!!

  • 28.02.2023.

    gasi vise te ppd sliname cibone unistili su cili hrvatski sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare