Sport

Komentari 6

PPD ima sve u svojim rukama, ali želi i pomoć iz Portugala: 'Nadamo se da će biti korektni'

PPD ima sve u svojim rukama, ali želi i pomoć iz Portugala: 'Nadamo se da će biti korektni'

Ne smijemo se osvrtati na ono što je bilo. GOG je težak protivnik, ali nismo se došli predati. Moramo pratiti njihov ritam, puno rotirati i biti čvrsti i agresivni, rekao je Goluža

PPD Zagreb u srijedu igra treću utakmicu Lige prvake u samo osam dana. Ritam ih je načeo s dva putovanja u Porto, gdje su u nedjelju propustili najveću priliku da potvrde osminu finala. Imaju još jednu u Danskoj gdje će protiv GOG-a u srijedu od 20:45 biti odlučujuće. Osvoje li bod, neće biti važno što će dan kasnije napraviti Wisla u Portu. Izgube li zagrebaši, mora i Wisla u Portu, koji ne može sa zadnjeg mjesta.

- Nadamo se da će Porto odigrati maksimalno korektno do kraja. Po njihovim riječima žele za kraj osvojiti sedam bodova - kaže trener Slavko Goluža.

Susret EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i PSG-a

Igra se u Odenseu

Nikad nije pametno ovisiti o drugima, zato se zagrebaši moraju skupiti jer ne izgleda dobro ono što su pokazali nakon Svjetskog prvenstva. I okrnjeni PSG i nemotivirani Porto bili su prilika.

- Ne smijemo se osvrtati na ono što je bilo. GOG je težak protivnik, ali nismo se došli predati. Moramo pratiti njihov ritam, puno rotirati i biti čvrsti i agresivni.

Na otvaranju sezone u prvom kolu GOG je dominirao u Areni, imao i +10, završilo je pristojnih 31-27. Danci se bore za četvrto mjesto s Dinamom i uzvrat u osmini finala kod kuće. Bit će motivirani. Inače, ne igra se u Gudmeu za što GOG nema dozvolu EHF-a, nego u Odenseu. Zagrebaši su smješteni 20 km dalje u Svendborgu.

Najčitaniji članci