To je to što me zanima!

PPD je ukrao Kielu najboljeg desnog vanjskog SP-a u Kataru

Sjajni Cetinjanin je do 2012. godine igrao za reprezentaciju Crne Gore nakon čega je odlučio igrati za Katar. S Katarom je na svjetskom prvenstvu u Dohi 2015. godine došao do srebrne medalje
Vidi originalni članak

Sjajno pojačanje doveo je PPD Zagreb! Hrvatski prvak i najbolji hrvatski klub doveo je Crnogorca Žarka Markovića, službeno najboljeg desnog vanjskog sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Sjajni Marković dogovorio je sve sa zagrebačkim klubom, a tijekom utorka trebao bi potpisati ugovor do kraja sezone. Stvar je još veća znajući da ga je htio dovesti veliki Kiel, ali čelništvo PPD-a je uspjelo ga je 'ukrasti' i uvjeriti u projekt hrvatskog prvaka.

Tako je iskusni trener Kasim Kamenica dobio veliko pojačanje na samom startu sezone u kojoj će PPD probati napraviti iskorak u Ligi prvaka. Dolazak Markovića velika je stvar s obzirom da je Zagreb nakon teške ozljede ramena Davida Miklavčiča ostao samo na povratniku Vuglaču na desnom vanjskom. S Markovićem momčad ipak dobiva znatno na kvaliteti i iskustvu...

Sjajni Cetinjanin je do 2012. godine igrao za reprezentaciju Crne Gore nakon čega je odlučio igrati za Katar. S Katarom je na svjetskom prvenstvu u Dohi 2015. godine došao do srebrne medalje, a bio je najbolji bek prvenstva.

U karijeri je igrao za Veszprem, Budućnost, Al Ahly, Metalurg, Göppingen, Hamburg i El Jaish. U Zagrebu će u skupini A Lige prvaka igrati s Vardarom, Barcelonom. Loewenom, Wislom, Szegedom, Nantesom i Kristianstadom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ogy2007 12.09.2017.

    Desni bek?desno krilo mozda?

  • anteroks 11.09.2017.

    Ma on kao da je naš, supruga mu je Tea Bošković (Hrvatica iz Mostara), vjerojatno se na nagovor supruge odlučio za Zagreb.

  • Zlatan 10 11.09.2017.

    Ajd vidjecemo kako ce to sve ici

Komentiraj...
Vidi sve komentare