To je to što me zanima!

Prandelli je promijenio ploču: Hrvatska će biti najteži ispit!

Treba se čuvati Hrvatske! To je reprezentacija koju mnogi podcjenjuju. No, u pitanju je odlična momčad i to će biti naša najteža utakmica u skupini, rekao je Prandelli
Vidi originalni članak

Htjeli smo izbjeći utakmicu protiv Trapattonijeve Irske. Jutros sam ga sreo i potpuno je smiren. Španjolsku smo pobijedili u prijateljskoj utakmici, no oni su svjetski prvaci jako ih respektiramo. Hrvatska i Irska su također vrlo dobre momčadi, rekao je nakon ždrijeba Eura 2012. u pomalo podcjenjivačkom tonu talijanski izbornik Cesare Prandelli.

No u dva tjedna u potpunosti je promijenio ploču i utakmicu s Hrvatskom  u skupini C istaknuo je kao najtežu.

- Treba se čuvati Hrvatske! To je reprezentacija koju mnogi podcjenjuju. No, u pitanju je odlična momčad i to će biti naša najteža utakmica u skupini - rekao je za Rai Due Prandelli čija reprezentacija ima negativan omjer s 'kockastima' od tri poraza i dva remija.

No Prandellija ta statistika očito ne brine te je najavio visoke domete u Ukrajini i Poljskoj.

 Ne bih bio zadovoljan s četvrtim mjestom. Mi imamo svoj san, želim sanjati i s tim snovima idemo na europsku smotru - rekao je Prandelli, očito aludiravši da sanja o naslovu europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ministar obrane 16.12.2011.

    Po meni je najvažnija utakmica protiv Irske na otvaranju skupine. Ako to pobjedimo, krećemo s pozitivnim rezultatima. Ako kiksamo, nećemo se izvuč na italiji i Španjolskoj.

  • dan77 16.12.2011.

    Biku su tek kasnije rekli da Italija nije nikad dobila Hrvatsku, pa je promjenio ploču!!! Naj jači smo s naj jačima tako da Španjolci i Talijani nek se pazi a Irci bi mogli slaviti!!!

  • user_125528 16.12.2011.

    Skupinu prolaze: 1.SPANJOLSKA 2.HRVATSKA (3.ITALIJA 4.IRSKA) !!!! AMEN!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare