To je to što me zanima!

Pranjić: Sve bih golove dao za jedan u reprezentaciji

U klubu i dalje ne žele čuti za moj odlazak, stalno nabijaju cijenu. A kako igram ove sezone, bojim se da će cijena i dalje rasti, haha, kaže Pranjić
Vidi originalni članak

Vidio sam da se piše da me traže Milan i Real, ali ništa još službeno ne znam. U svakom slučaju lijepo je čuti nešto takvo, kaže Danijel Pranjić, samozatajni Našičanin, koji je daleko najbolji igrač i strijelac Heerenveena ove sezone. Zabio je, do sinoć, devet golova (osam u ligi u jedan u Ligi Uefe), navijači ga obožavaju. Ali, Pranja je prerastao Heerenveen, želi otići.
- To nije tajna, htio bih u veći klub. Ne mora to biti Real ili Milan, ali neko zvučnije ime, svakako. No, u klubu i dalje ne žele čuti za moj odlazak, stalno nabijaju cijenu. A kako igram ove sezone, bojim se da će cijena i dalje rasti, haha. Naravno, ne bi bilo dobro ni da sad zaigram slabije, haha.
Priznaje da mu se u zadnjih godinu dana mnogo toga promijenilo.
- Otkad sam počeo igrati u reprezentaciji, bez krenulo me i u klubu, stvarno mi ide. I sam sam iznenađen, kako sve ulazi. Doista, ovo mi je sezona karijere. Imam svu slobodu u igri i to koristim - prenio je Pranjić.
Ostaje mu još samo zabiti gol u kockastom dresu, to još nije doživio. Nekoliko je puta asistirao, ali golu se nije radovao.
- Da, kad bih još to ostvario ove sezone... Ma, sve bih ove golove i dobre igre dao za jedan gol u hrvatskom dresu.
Stalno se priča o njegovom igranju lijevog braniča, iako je dokazao da mu je u veznome redu pravo mjesto.
- Nije sporno da puno više mogu dati u veznome redu, kad sam bliži golu. I kad sam igrao tu poziciju, uvijek je bilo dobro. No, s izbornikom sam se tako dogovorio, igram u reprezentaciji beka i ipak nije to tako loše. Osim u utakmici s Englezima, gdje je to izgledalo jako loše, nisam nezadovoljan. Na Euru i u svim ostalim utakmicama nisam bio baš tako loš. Reprezentacije je nešto posebno i što god izbornik traži od mene, to ću igrati.


ZANIMLJIVOSTI O PRANJIĆU

NAJJEFTINIJI DINAMOVAC
Pranjića je Dinamo prodao za 500.000 eura. Nijedan “modri” igrač nije zadnjih godina otišao za tako malo novca.

SVI OTIŠLI, PRANJIĆ OSTAO 
Otkad je u klubu, iz njega su odlazili najbolji strijelci Huntellar, Alves i Sulejmani. A Pranjić, koji im je asistirao, ne smije otići!

NITKO NE ZABIJA KAO DANIJEL
Iako igra veznog, a u reprezentaciji i braniča. No, od svih naših igrača u inozemstvu zabio je najviše golova, više od svih napadača, devet golova. Najbliži (do sinoć) je Petrić, koji je zabio osam, Olić je na šest. Ostali, ni blizu.

TRENER PRIJETI OTKAZOM
Najnovija potvrda Pranjićeve vrijednosti u klubu stigla je prije nekoliko tjedana. Naime, trener Norvežanin Trond Sollied rekao je čelnicima kluba da mogu prodati sve osim Pranjića.
- Ode li on, idem i ja - kaže Sollied.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 11 BILI 30.10.2008.

    je pranjicu i sinoc su tvoji golovi dosli do izrazaja.igrate sa zadnjim na tablici 1. 1.35 x. 2.65 2. 6.30 odigram na vas ,igrate kuci i nemozete dobit utakmicu tako da ste me sjebali za pola misecne place ...25.71x500=12.885 svedskih kruna....neigram vise na vas a tebi sritno.

  • Bole top 29.10.2008.

    zelenooki18,ti koda si pao s marsa

  • croatiabooks 29.10.2008.

    svaka cast pranjicu!!! Lik je nizak ko moj pas

Komentiraj...
Vidi sve komentare