To je to što me zanima!

Jurčić o Realu: Moram uloviti Mourinha i slikati se s njim...

Želim da moji dečki uživaju i oni koji vole i Dinamo. Ušli smo u Ligu prvaka s dječjim vrtićem. Jedini smo u LP bez reprezentativca u momčadi, rekao je Jurčić
Vidi originalni članak

Dan nakon ždrijeba skupina Lige prvaka koji je Dinamu dodijelio Real Madrid, Lyon i Ajax trener 'modrih' Kruno Jurčić je slegnuo dojmove i još jednom prokomentirao predstojeći dvoboj s deveterostrukim prvacima Europe.

- Bio sam jako zadovoljan i sretan. Želim da uživaju moji dečki, oni koji vole nogomet i Dinamo. Rekao sam i prije da želim Real zbog Mourinha i želja mi se ispunila. Stavljat će se imperativi,  no morat ćemo igrati nogomet. Cilj je bio sigurno ući u Europa ligu - rekao je Jurčić koji je iznio zanimljivu činjenicu:

- Ušli smo u Ligu prvaka s dječjim vrtićem. Jedina smo momčad u Ligi prvaka bez ijednog reprezentativca u momčadi. Dečki su jako pozitivno doživjeli plasman, želim da se profiliraju i oslobode strahova od velikih klubova, anksioznosti. To su stvari za koje se živi. 

Jose Mourinho neće voditi Real u prvoj utakmici s Dinamom zbog suspenzije iz prošlogodišnje Lige prvaka.

- Ja ga nikad ne bih kaznio i naravno da mi je žao što neće voditi momčad s klupe. Moram ga negdje uloviti i slikati s njim.

Do početka elitnog natjecanja i najvećeg okršaja s Realom ostalo je 19 dana, a Kruno je već krenuo s akcijom Liga prvaka.

- Imam ideju, oformit ću tim od tri čovjeka koji će biti zaduženi za svakog protivnika. 

Dinamo u subotu čeka povratak na domaće travnjake, na Maksimiru dočekuju novog prvoligaša Lučko s početkom u 18 sati.

- Vraćamo se u hrvatsku stvarnost. Moramo što više odigravati domaće utakmice i održavati dobru atmosferu u klubu. Za Lučko ne mogu računati na Leku, Ibaneza, Tomečaka. 

Priliku će dati mlađim igračima.

- Vraća se Kramarić, a u igru će ući i Šitum. Bit će vruće protiv Lučka, bitno je da igrači dobro uđu u utakmicu, da ju pokušaju što prije riješiti te da nemamo veliko iscrpljivanje na visokoj temperaturi - rekao je Jurčić, a zaigrati će i novopridošli Nikola Pokrivač.

- Pokrivača doživljavam kao zadnjeg vezno u rombu. Prije sam ga vidio na mjestu stopera, no profilirao se kao defenzivni vezni. Nikola je profesionalac, a fizički je jako dobar.

O Šimuniću...

Dobio sam informacije da je to gotov posao. S njim dobijem iskustvo, igrat ćemo pred 50 i 100 tisuća ljudi pa se neće uplašiti.

O Dinamovoj budućnosti

Postoji B lista u kojoj igraju mladi igrači. Nema posudbe, ali imamo juniore, Lokomotivu, Radnik, ovaj naš projekt gdje pokušavamo svim tim našim igračima dati priliku, rekao je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • gogonina 09.09.2011.

    Dinamo ima pravu ekipu za osvajanje nekog od trofeja ali samo u kupu zemljoradnickih zadruga.

  • kupus1007 28.08.2011.

    asti srca koliko kokaina moze ugurat u ovi mutantski nos :O :P

  • Messi100 27.08.2011.

    Taj Jurčić nema pojma, vjeruje te...svaka mu čast da je Dinamo ušao u LP..ali vidjet ćete kasnije...zašto-

Komentiraj...
Vidi sve komentare