To je to što me zanima!

Jozić i Kopić u studiju 24sata: Dalićev sastav je logičan, njima je Saudijska Arabija dobro došla

Pobjednička momčad ne mijenja se, nit je vodilja mnogih trenera. Vodio se tome i Zlatko Dalić u večerašnjem polufinalu Svjetskog prvenstva (20:00) protiv Argentine. Sastav je isti kao protiv Brazila.
Vidi originalni članak

Vrijeme je za polufinale SP-a. U posebnoj studijskoj emisiji 24sata gostuje Mario Jozić, dok će nam se videovezom javiti Željko Kopić.

POGLEDAJTE EMISIJU

Pobjednička momčad ne mijenja se, nit je vodilja mnogih trenera. Vodio se tome i Zlatko Dalić u večerašnjem polufinalu Svjetskog prvenstva (20:00) protiv Argentine. Sastav je isti kao protiv Brazila.

Za početak je naš Fabijan Hrnčić zamolio Jozića da usporedi Luku i Lionela Messija.

POČETNE POSTAVE Sastavi Hrvatske i Argentine: Dalić je ponovio 'brazilskih 11', 'gauči' opet mijenjaju formaciju

- Znam Luku, dijelili smo svlačionicu. Meni dileme nema, nisu isti profil, Luka je obilježio jednu eru u našem nogometu. Svaka čast Messiju i Argentini, za mene je Luka broj jedan.

- Ja to ne vidim tako. Sigurno Argentina ima moć, ali da su toliki favoriti.. Za mene je ovo 50-50 dvoboj. Argentina je imala probleme protiv Saudijaca i na kraju protiv Nizozemske. Protiv Poljske su bili najbolji - rekao je Željko Kopić komentirajući to da je po kladionicama Argentina izraženi favorit.

IZ MINUTE U MINUTU FOTO Argentinci dobili, navijači diljem Hrvatske razočarani

- To na terenu nema veze. Obrane i ono što si učinio za ekipu, to je to - komentirao je Jozić različite karaktere našeg Livakovića i argentinskog golmana Martineza.

- Svjetsko prvenstvo je najbolj izlog, tu se sve vidi. Bayern se zanima za njega, to je sam vrh nogometa. Ne znam gdje će mu biti kraj - kaže Jozić o Livakoviću.

- To je najoptimalniji izbor. S Pašalićem i Kramarićem imamo veliku trkačku moć. Ovo je logičan izbor - rekao je Kopić o večerašnjem sastavu. 

- Po meni je dobra vijest za nas što ne igra Acuna,on igra jako, jako dobro... To nam je jedna situacija koja nam nešto olakšava - kaže Kopić.

LUKA VS. LEO BBC uoči Hrvatska - Argentina: Dvije ikone, dvije desetke, dva kapetana i jedna zadnja šansa

- Svi znamo što ova utakmica nosi. Njima je Saudijska Arabija dobro došla. Spustili su se na zemlju. Svaku iduću utakmicu su se dizali. I onda im se dogodi Nizozemska, zamjena ti zabije dva gola, nakon toga produžeci, pa penali... Teren će biti jedino mjerilo - kaže Jozić.

- Slična je ideja kao i protiv Brazila. Pokušat dominirat koliko možemo, uvijek imat Messija blizu, čim Argentinci oduzmu loptu odmah gledaju prema Messiju. On odlučuje što će biti dalje... - kaže Kopić.

A što prognozira Željko Kopić?

- Opet produžetci i Hrvatska prolazi u finale - kaže Kopić.

SVJETSKI MEDIJI PRED UTAKMICU 'Uspjesi Hrvata su neobjašnjivi, prošli su krvavi rat, nema ih ni četiri milijuna. To je novo čudo'

Iz Katra se javio naš Tomislav Gabelić. Navijači Hrvatske za Messija imaju poruku "Messi, go home".

- Odlično neka. Zadovoljni smo. Čekamo isto kao protiv Brazila - rekla je obitelj Pašalić našem Gabeliću na vijest da njihov Mario kreće u prvih 11.

-  Pobijedit ćemo i plesati argentinski tango poslije - dodala je dobro raspoložena mama Pašalić.

Kako biste igrali protiv Argentine?

- Isto sve kao Dalić. Hrvatski igrači i treneri su najbolji - rekao nam je ispred stadiona Branko Ivanković.

POHVALE IZBORNIKU Stručni žiri 24sata ocijenio: Ovo je pet razloga zašto je Dalić najuspješniji izbornik u povijesti

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mali moj 13.12.2022.

    Jeste našli dva znalca

  • Maxitron 13.12.2022.

    Na pola puta mi smo stali ,sreće nismo mi imali ,bogatašu su pehar dali.🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare