To je to što me zanima!

'Kauboji' nakon velike pobjede: Na Euru idemo po tu medalju

Hrvatska rukometna reprezentacija je u prepunom Višnjiku pobijedila Srbiju 27-23 i pokazala kako su u Beogradu imali samo loš dan. Nisu krili veselje nakon utakmice i na EP-u najavljuju pohod na odličja
Vidi originalni članak

Nakon razočaravajućeg remija (25-25) u Beogradu, 'kauboji' su na parketu zadarskog Višnjika razveselili navijače i pobijedili Srbiju 27-23 (17-11) čime su osigurali nastup na Europskom prvenstvu u Austriji, Norveškoj i Švedskoj sljedeće godine.

REAKCIJE IGRAČA

- Bila je lijepa atmosfera i hvala anvijačima na podršci u velikom broju. Bili smo dobri, ali trebali smo dobiti s više  razlike. No, najvažnija je pobjeda i kvalifikacija na Europsko prvenstvo. Imamo dosta ozlijeđenih igrača, ali što je tu je, idemo dalje i na EP-u idemo po medalju - rekao je David Mandić.
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije svega veliko hvala navijačima na odličnom ambijentu, nosili su nas od prve do zadnje minute. Odigrali smo drukčiju utakmicu u Zadru i zasluženo pobijedili. Navijači mi nisu pritisak već vjetar u leđa jer se želimo prikazati u najboljem svjetlu. Ostvarili smo cilj i kvalificirali se na Euro. Sezona je naporna i puno igrača tek sad kreće u prave izazove. Atmosfera u reprezentaciji je odlična i mislim da se to vidjelo an terenu - rekao je ponajbolji igrač Hrvatske, Manuel Štrlek

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek jedno te ista priča, reprezentacija je posebna stvar. Kad dođeš ovdje igraš drugi sistem i igraš za Hrvatsku, odmah je drugačije. Rukomet je brza igra i teško je očekivati svaku utakmicu na istoj razini. Pokazali smo karakter i timski duh, to nam je uz publiku donijelo novu pobjedu - istaknuo je povratnik u reprezentaciju Marko Mamić.

- Bilo je prekrasno, čestitao bih svojim suigračima na borbenosti. Bili smo agresivni od prve do zadnje minute i osigurali plasman na Euro. Čestitam i Srbiji na odličnoj utakmici. Nakon dvije operacije prošle godine presretan sam što sam se vratio, jedva čekam sljedeću utakmicu da nastavimo pobjeđivati - rekao je drugi povratnik u reprezentaciju Filip Ivić.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kristijan46 15.04.2019.

    Medalju kazes hahahahaahhahaha

  • 15.04.2019.

    ejjj polako, pobijedili smo srbe i sad već govorimo da idemo po medalju, majko Božja smirite se... ova Hrvatska još nije spremna za evropsku medalju

  • 15.04.2019.

    Bojao sam se Zadra, ali svaka čast na europskoj atmosferi. Čisto za usporedbu Zvezda - Budućnost je bilo kao neki istanbulski derbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare