To je to što me zanima!

Brutalan start: Pauzirat će sve dok i njegov protivnik ne zaigra

U derbiju Botafoga i Vasca u kojem su gosti slavili 3-2, već u drugoj minuti utakmice igrač Vasca, Rildo, udario je igrača protivničke momčadi, Joaa Paula, koji je zbog prijeloma desne noge morao napustiti teren
Vidi originalni članak

Većina navijača zagovornici su ideje da u slučaju teže ozljede igrača, protivnički igrač koji mu je nanio ozljedu bude suspendiran sve dok se ozlijeđeni igrač ne vrati na teren, a s njima se slaže i Regionalni sportski sud u Rio de Janeiru.

Naime, u derbiju Botafoga Vasca u kojem su gosti slavili 3-2, već u drugoj minuti utakmice igrač Vasca, Rildo, udario je igrača protivničke momčadi, Joaa Paula, koji je zbog prijeloma desne noge morao napustiti teren.

Rildo je za svoj krvnički start dobio samo žuti karton, dok je Paulo završio u bolnici gdje mu je uspostavljena dijagnoza te će zbog ozljede s terena izbivati najmanje šest mjeseci. No, odsustvo s nogometnih travnjaka s njim će dijeliti i Rildo, kojeg je sud kaznio neigranjem sve dok se Paulo ne oporavi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nikad dosta 29.03.2018.

    Posteno!

  • hastalavista_1 29.03.2018.

    Svaka cast na odluci, tako bi se trebali svi kaznjavat!

  • Desnooddesno 29.03.2018.

    Kada se uvede pravilo ,,,,,,kada povrijeđeni igrač se vrati na teren,tada može i onaj što ga je ozlijedio,,, tek će se tada gledati zanimljiv i lijep nogomet.Ovo sada sve više sliči na bojišnicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare