To je to što me zanima!

Pravi junak derbija: Da nije bilo njega, Rijeka bi razbila Dinamo

Dinamo je Šempera poslao u 'filijalu', a iz Lokomotive je vratio Zagorca kojeg je doveo iz Splita. No Zagorac je sad rezerva Livakoviću, koji je bio jedini razlog zašto Rijeka nije zabila tri komada Dinamu
Vidi originalni članak

Ako je Soudani za one 'škarice' zaslužio spomenik, odmah kraj njega, ništa manju statuu trebao bi dobiti i Dominik Livaković, mladi golman koji je sjajnim obranama držao Dinamo na životu u prvom poluvremenu na Rujevici.

Na početku sezone zbog loma prsta bio je tek treći izbor u Dinamu. Nije odustajao, izborio se za 'jedinicu', a njegove obrane nisu mogle proći nezamijećeno ni kod izbornika Čačića koji ga je pozvao za utakmicu protiv Ukrajine.

Dinamo je Adriana Šempera poslao u svoju 'filijalu', a iz Lokomotive je vratio Danijela Zagorca kojeg je doveo iz Splita. No Zagorac je sad rezerva sjajnom Zadraninu, koji je bio jedini razlog zašto Rijeka u prvom dijelu nije razbila Dinamo.

Riječani su dominirali, stvarali šanse, Dinama nije bilo nigdje.

No Livaković je bio čudesan.

Što je sve obranio! Dovodio je riječke igrače do ludila. Kod Andrijaševićevog gola nije mogao ništa. Mogao je samo gledati kako njegovi stoperi najboljeg strijelca lige Franka Andrijaševića ostavljaju samog na skoku.

Soudani je spasio Dinamu na kraju, ali da nije bilo Livakovića, ne bi imao što spašavati. Rijeka bi zabila 'modrima' nekoliko golova i zakaparila povijesni naslov.

No nešto se tu pita i Dominika.

A kad on brani kao u prvom dijelu, jao si ga Dinamovim protivnicima...

Idi na 24sata

Komentari 76

  • nikica7 09.04.2017.

    Svaka čast momku ali da je iz Osjeka ili Istre nitko ga nebi primjetio ali dolazi iz Dinama i odma je vrh . Neka nastavi ovako bit će nešto od njega .

  • aurelijus 09.04.2017.

    Uz Livakovića glavni igrač je i sudac Zebec koji nije sudio čisti jedanaestetac za Rijeku.Sramota je da klubu koji toliko puno plaća igrače i sudci moraju pomagati. Da je pravde božje Rijeka bi sada pred Dinamom bila na devet bodova ( dva iz Vinkovaca i tri jučer ). Mislim da u slijedečim kolima Rijeku čeka sudački masakar jer jučer se vidjelo da igrači Dinama nisu sami sposobni igrački preokrenuti situaciju. Od klubova Rijeci samo može pomoći Hajduk tako da se bacaju na glavu protiv Dinama u Zagrebu i da se ne trude u Rijeci dok će svi ostali klubovi ( osim Cibalie) zajedno sa sudcima igrat za Dinamo ( treba se sjetiti Osijeka kako su se bacali na glavu 1999. ).

  • mali pro 09.04.2017.

    Rijeci je ponisten gol zbog ofsajda a zadnji igrac koji je igrao loptom , prije nego je ona dosla do igraca rijeke koji je zabio , je dinamov igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare