To je to što me zanima!

'Pravi' Ronaldo na treningu je posramio Mourinha i Enriquea

Iako mnogima na spomen imena Ronaldo danas na pamet pada Cristiano, oni koji su pratili sjajnog brazilskog čarobnjaka nikada neće zaboraviti njegove driblinge...
Vidi originalni članak

Ronaldo Luís Nazário de Lima u Barceloni je igrao od 1996. do 1997. godine. Po mnogima jedan od najvećih nogometaša ikad, a po mišljenju Zlatana Ibrahimovića i najveći, bio je suigrač Luisa Enriquea, a u to vrijeme Jose Mourinho radio je u katalonskom klubu kao prevoditelj. 

Iako mnogima na spomen imena Ronaldo danas na pamet pada Portugalac Cristiano, oni koji su pratili ovog brazilskog čarobnjaka nikada neće zaboraviti njegove driblinge kojima su iz priloženog videa dobro posvjedočili i današnji treneri Barcelone te Chelseaja. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • markobox1990 18.12.2014.

    KING !!!!

  • ivo-špalj 18.12.2014.

    zašto imam osjećaj da 10-godišnjaci čiji je idol ova nova "tetkica sa pederušrom" daju minuse svakom ko kaže da je brazilac bolji od portugalca???? pa i je bolji...i to bar 10x. nije bit čekat pred golom i skrenut loptu kao šđto radi i Manđo nego driblat 3-4 igrača prije gola...

  • ivo-špalj 18.12.2014.

    kak je Murinjo od prevoditelja došo na klušu i bio tako uspješan?????jel prevodio neke tajne receptew kako bit uspješan trener)

Komentiraj...
Vidi sve komentare