To je to što me zanima!

'Pravi' Ronaldo: Ronaldo je ok, ali Messi je ipak iznad njega

Ronaldo, onaj brazilski, otkrio je svog favorita u 'duelu' Messi-Ronaldo. Iako je Argentinac draži mu je ipak Leo. Sunarodnjaku Neymaru želi pak transfer u Europu
Vidi originalni članak

O najslavnijem nogometnom dvojcu na svijetu progovorio je i jedan Brazilac. Ovog puta se o tome tko je bolji između Lea i Cristiana izjasnio i Ronaldo,onaj brazilski.

Možda pomalo neočekivano, ali njegov je glas nije išao imenjaku već Argentincu.

- Po mom mišljenju je Messi malo iznad Ronalda. Ipak preferiram Messija jer me više fascinira, kreativniji je. Kažem to iako je on Argentinac, a znate da smo mi Brazilci i Argentinci veliki rivali. No, u svakom slučaju su obojica odlični igrači i poštujem jako obojicu – rekao je  Ronaldo.

Svom je sunarodnjaku, Neymaru, zaželio da svoj igrački put nastavi u Europi.

- To mora biti njegov sljedeći korak. On mora igrati i osvajati trofeje u Europi.

SP u njegovom dvorištu


Ronaldo, koji je s reprezentacijom Brazila, dvaput osvajao naslov svjetskog prvaka vjeruje kako upravo na SP-u 2014. koji se igra u njegovoj domovini mogu ponovno podići pehar. Najbolji strijelac svjetskog natjecanja, s 15 postignutih golova u 19 utakmica vjeruje kako se njegova bivša reprezentacija ima pravo nadati borbi za naslov.

- Kada smo osvajali zadnja dva naslova 1994. i 2002. godine, pobjednička momčad se uvijek stvarala i profilirala u zadnjoj godini. Imamo vremena, imamo i mladu momčad. Imamo Neymara, Pata, Thiaga Silvu, koji je sjajan obrambeni igrač, Gansa, Oscara. Kažem, imamo vrlo mladu momčad i možemo se nadati da ćemo osvojiti Mundijal – zaključio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • LebronPetrovic 15.09.2012.

    Pele ili Ronaldo (moj stari kaže Pele, ja kažem Ronaldo !)

  • BIJA_1 15.09.2012.

    sto reći nego ZVIJEZDA BIO, ZVIJEZDA OSTO

  • sTones 15.09.2012.

    samo je jedan Ronaldo i nosio je br. 9

Komentiraj...
Vidi sve komentare