To je to što me zanima!

Pravi sportaši: G. Gonzaga je objavio dirljivu sliku s Mirkom

No kao što priliči jednom profesionalcu i prije svega čovjeku, Mirko je s Gonzagom ostao u dobrim odnosima. Cro Cop je nakon eventa otišao u Gonzaginu svlačionicu
Vidi originalni članak

Gabriel "Napao" Gonzaga izgubio je teškim nokautom od Derricka "The Black Beast" Lewisa na prvom UFC-ovom eventu u Zagrebu. Popularni Napao tako je možda i zapečatio bogatu karijeru imajući u vidu da je od zadnje tri borbe izgubio dvije - od Mirka Filipovića i sad od Derricka Lewisa. Obje prekidom.

Gonzaga je već zagazio u 37. godinu života, a čini se kako je izgubio korak s mlađim teškašima koji su željni dokazivanja i slave. No kako se kaže u MMA krugovima: možeš gurati i boriti se dok god imaš snage i dok god ti se čini da nisi za "staro željezo".

Takvom se idejom vodio i Cro Cop. Primjer pravog sportaša, koji je cijeli život "grizao" i "vukao", pa i onda kada se činilo da nema izlaza. To mu je donijelo svjetsku slavu, ali i pokoji trofej "pod stare dane". Naime, Mirko je u 39. godini života osvojio K-1 Grand Prix u Zagrebu prije tri godine pobijedivši Ismaela Londta.

- Ni u najboljim danima u Japanu nisam imao takvu podršku. Ostvario sam dječački san, došao sam kao otpisan, a odlazim iz ringa kao pobjednik - sretan i ponosan. Ovo je kruna moje karijere - rekao je Mirko pred zagrebačkom publikom odmah nakon borbe dok je još stajao u ringu.

Upravo je Mirko teško unakazio Gonzagino lice u revanšu 2015. godine. No kao što priliči jednom profesionalcu i prije svega čovjeku, Mirko je s Gonzagom ostao u dobrim odnosima. U zagrebačku Arenu ušetao je na "velika vrata", uz svoju Wild Boys Durana Durana, dok mu je užarena i neumorna publika skandirala. Sjeo je, odgledao priredbu do kraja i nakon eventa otišao u Gonzaginu svlačionicu.

- Hvala ti na posjeti, Mirko Filipović. Bilo mi je zadovoljstvo sresti te ponovo - napisao je Gonzaga na svojem Facebook profilu priloživši uz to ovu fotografiju:

Riječi su, u ovom slučaju, zaista suvišne. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bubasinter 13.04.2016.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp  

  • mali tomicalomica 13.04.2016.

    Mirko je legenda ...mislim da nema mjesta zamjerkama sada na kraju karijere , obožavaju ga svi sadašnji i bivši borci a to govori sve o njemu, Mirko je sinonim za šampiona! !

  • gladijator 13.04.2016.

    Mirko je veliki sportaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare