To je to što me zanima!

Pravila nisu ista za sve: Zlatan na trening putuje motociklom

Za većinu nogometaša vrijedi ono što su potpisali u ugovoru, ali Zlatan Ibrahimović nije tek 'jedan od nogometaša'. On je ipak nešto više pa tako može na treninge dolaziti motociklom, iako je nekima to zabranjeno
Vidi originalni članak

A tko će mu reći - nemoj?! Jer postoje pravila za nogometaše Milana, a postoje pravila za Zlatana. Ili ne postoje? Osebujni švedski nogometaš pobijedio je u srazu s koronavirusom i vratio se na teren, a sad uživa u svim blagodatima koje ima. Tako na trening putuje na motociklu, iako je to u mnogo navrata zabranjeno klauzulom u ugovoru.

Naravno, ozlijediti se može i putuje li na trening pješke, biciklom, automobilom ili pak javnim prijevozom, ali pad na motociklu mogao bi biti posebno koban po njegove noge - ono čime zarađuje za život, ali i pomaže klubu. Na društvenim je mrežama postavio snimku na kojoj motociklom putuje na trening.

-Zlatan kao Zlatan, možda je baš on tražio dopuštenje kluba za mogućnost dolaska na treninge motociklom ili pak je jednostavno - Ibra. Bilo kako bilo, nakon pobjede u Europskoj ligi (3-0) u kojoj je Ibra doduše promašio penal, nogometaše Milana čeka novi izazov u Serie A kad u nedjelju, 1. studenog, gostuju kod Udinesea.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mentalist1 31.10.2020.

    Ovakav motor vozi postar iz mog kraja, cujes ga dvije ulice dalje

  • NIKE 31.10.2020.

    Uvijek će ljudi vidjeti šlag i glazuru na torti ali onaj rad koji je čini uvijek je iza pozadine. Lik je radio kao konj, i tokom karijere pomno birao klubove. Primjer su transferi u United, a zatim u Ameriku (MLS) gdje je odlazio isključivo radi marketinških razloga.

  • Trump Jong Un 31.10.2020.

    Može se reć Ibra ovakav, Ibra onakav al Ibra traje li traje i što je najvažnije zabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare