To je to što me zanima!

Pravo prijateljstvo: Alves tješio uplakanog Neymara na terenu!

Dani Alves bio je na pobjedničkoj strani, no odvojio je par trenutaka, udaljio se od suigrača koji su slavili veliki remi, a ukupnu pobjedu, i prišao Neymaru koji je pustio suzu. Veliko je to prijateljstvo
Vidi originalni članak

Juventus je apsolutno savršenom obrambenom rolom zaustavio Barcelonu na putu do polufinala Lige prvaka. Završilo je 0-0 na Camp Nou, a Neymar je bio vidno razočaran. 

Tješio Neymara nakon sučeva zvižduka

Dani Alves bio je na pobjedničkoj strani, no odvojio je par trenutaka, udaljio se od suigrača koji su slavili veliki remi, a ukupnu pobjedu, i prišao Neymaru kojeg je pokušao utješiti. Barcelonin napadač pustio je suzu, a Alves, kao njegov dobar prijatelj i bivši suigrač, nije mogao gledati sunarodnjaka u takvom stanju.

Veliko prijateljstvo veže Alvesa i Neymara. Igrali su pune tri sezone zajedno u dresu katalonskog kluba, a iskorištavaju svaku priliku za druženje i na reprezentativnom planu. Alves, koji je inače poznat kao veliki zabavljač, istaknuo je i svoju emotivnu stranu utješivši svog prijatelja. 

Prijateljstvo je ipak prije svega. Veličinu svoga pokazali su i prije tjedan dana prije prve utakmice četvrtfinala u tunelu.

Vječni šarmer 

Ne bi Alves bio Alves da nije napravio još jednu spačku tijekom utakmice. Kao da obožava da se sve vrti oko njega. 

Na samom početku utakmice, dok su njegovi suigrači čekali prvi zvižduk Kuipersa, Alves je otišao pozdraviti stručni stožer Barcelone. Šalimo se, Kuipers je već označio početak, a Alvesa ni na vidiku. Možda je zato Enrique umirao od smijeha.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nogofil 20.04.2017.

    Barcelona više nije momčad koja plijeni lepršavom igrom a i uspješnim rezultatima. Sve prolazi! Čak i doživotna robija, kažu ljudi.

  • Nicoss 20.04.2017.

    Neymar glumi da place ipak je glumac Padavicar :)

  • Exterminator 20.04.2017.

    Mogo bi ovako ospice dobit od Neymara ,, nikad neznaš kuda se je smucao

Komentiraj...
Vidi sve komentare