To je to što me zanima!

Praznovjerni: Gojanović će nakon 19 dana oprati majicu

Meni je žao zbog kraja niza od osam pobjeda, no djevojci Johanni nije, rekao je Matt Murley, koji je od 24. rujna i početka pobjedničke serije počeo puštati bradu
Vidi originalni članak

Dok je trajao pobjednički niz, trajali su i rituali za sreću hokejaša Medveščaka. Nakon poraza najsretnija je bila djevojka Matta Murleya, koji je gotovo tri tjedna puštao bradu.

- Meni je žao zbog kraja niza od osam pobjeda, no Johanni nije - rekao je Murley, koji je bradu puštao od 24. rujna, kad je slavljem protiv SKA i počela seriju.

- Večerao sam i istu hranu, no na gostovanjima sam morao promijeniti rutinu jer večeru nisam mogao birati - kaže Murley.

Najpraznovjerniji u Medveščaku je, kažu igrači, predsjednik Damir Gojanović.

- Istu majicu nosim gotovo tri tjedna. Nakon svake pobjede išao sam jesti u isti sendvič bar, a prije svake utakmice pomolim se Bogu, vjera mi je važna - kaže Gojanović.

Za navijače je možda najvažnije da forma Jonathana Cheechooa, prvog strijelca KHL-a s deset golova, ne ovisi o tome ima li na sebi sretne bokserice.

- Meni je najvažnije dobro pojesti - nasmijao se Cheechoo, koji je ipak u manjini.

- U Medveščaku je mnogo praznovjernih igrača i ne sumnjam da će već s prvom idućom pobjedom mnogi hokejaši opet početi neki od rituala - rekao je Murley.

Završava karijeru? Montador i Medveščak zamrznuli ugovor

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MasterM 16.10.2013.

    TREBAO BIH POMOĆ, htio bi kupiti ulaznice za Medveščak, studiram, i nalazim se naa Cvjetnom naselju kraj vjesnika,pa gdje mi je najbliže prodajno mjesto????

  • 15.10.2013.

    Samo vi igrajte decki,doci ce ponovo nizovi.Neopisivo ponosan na Medvescak,nihovu sportsku i poslovnu pricu.Zig Zag!!

  • user_319914 15.10.2013.

    nek vjeruju u koga god ili sto god hoce,bitno je samo da uzivaju u igri kao i mi u gledanju a rezultati nece izostati,vec cu ionako nadmasili sva ocekivanja..svaka im cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare