To je to što me zanima!

Pred Mamićem do nedovoljnog boda: Lučko je ispalo iz lige!

Za održavanje kakve takve nade Lučkom je trebala pobjeda, a 2-2 protiv Lokomotive znači ispadanje u 2. ligu, nakon samo jedne sezone. Na Maksimiru je bio i Mamić
Vidi originalni članak

Lučko je samo jednu sezonu igralo Prvu HNL! Nakon 2-2 remija s Lokomotivom na Maksimiru, oprostili su se od prvoligaškog nogometa. 

Za održavanje kakve takve nade trebala im je pobjeda i kiks Rijeke, ali i sami su kiksali. Poveli su u 23. minuti golom Pejića, ali vodstvo je trajalo niti 120 sekundi. Izjednačio je Brozović. Rak ih je opet doveo u vodstvo nakon sat vremena igre, ali opet nisu dugo izdržali. Tri minute kasnije konačni rezultat postavio je Škvorc. 

Na Maksimiru je bio i Zdravko Mamić u društvu Mirka Barišića i Ivice Blažička. Gledao je Dinamov 'satelit klub', Lokomotivu.

Lučko je tako ostalo na 13. mjestu, posljednjem koje vodi u 2. ligu. Osim njih, iz prve lige su ispali još i Šibenik, Karlovac te Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Messi100 05.05.2012.

    Je moral je mamić birati ili Dinamo 2( Lokomotiva) da dobije licencu za drugu sezonu i da ostaju u ligi ili Lučko...Dao Bog jednog dana ako se to dogodi da MAMIĆA NEBUDE VIŠE !!! mislim u sportu naravno...

  • sosqe 05.05.2012.

    kaje blazicko,brzo si zaboravio sve silne uvrede i j.m. na konferenciji za novinare..dakle kakvi ljudi,pa tog nema nigdje..

  • drmm 05.05.2012.

    Dinamo je bodove osvojio između ostalog i protiv Hajduka,Splita,Slaven Belupa,Cibalie,pa i protiv Varaždina kao što će najvjerojatnije i Hajduk danas to učiniti u..."veličanstvenoj" utakmici...živi bili pa vidjeli...Malešu..gili..gili...pa gdje si se skrio...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare