To je to što me zanima!

Pred njim se i Neymar može sakriti, simuliranje za Oscara

Krilni napadač Feyenoorda svojom je glumom uspio zasjeniti čak i nenadmašnog Neymara i barem na dan, dva postati zvijezda iz potpuno krivih razloga
Vidi originalni članak

Na utakmicu nizozemskog prvenstva između Feyenoorda i Utrechta nitko posebno ne bi obratio pažnju da nije bilo jednog detalja koji se nakon susreta proširio društvenim mrežama. Feyenoord je pobijedio 1-0, gol je zabio veteran Van Persie, no apsolutna 'zvijezda' utakmice bio je Steven Berghuis.

Krilni napadač Feyenoorda svojom je glumom uspio zasjeniti čak i nenadmašnog Neymara i barem na dan, dva postati zvijezda iz potpuno krivih razloga. 

Stoper i kapetan Utrechta Willem Janssen u prolazu ga je nježno, gotovo prijateljski pogladio po glavi, kontakt je bio neznatan i teško da je ikome izgledao kao napad na krilo Feyenoorda.

No, Berghuis se nakon kratkog razmišljanja sjetio da bi taj dodir mogao iskoristiti kako bi od sudaca izvukao neku kaznu za protivničkog igrača. Primio se za glavu, pao na travnjak i počeo se previjati kao da mu je u najmanju ruku kružni u potiljak opalio Zlatan Ibrahimović.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • filke 24.09.2018.

    Bas ga je jako

  • danko1471991 24.09.2018.

    Zašto ste stalno ljubomorni na Neymara?jer on uopće ne glumi kako vi stalno potencirate,Brazil je nogometna velesila i svi je žele pobijediti,a kako bi to ostvarili stalno su logično u namjeri da ozljede najboljeg igrača kršili(pa imao je najviše pretrpljenih faula na SP u Rusiji)...znaci po vama je svaki pretrpljeni prekršaj na sebi simulirao(uozbiljite se),jedino sto on svaki drugi prekršaj previše naglašava svojim padom,ali da su prekršaji jesu i to cisti i nikakva to gluma nije...novinari ljubomora je gadna stvar ili kompleksi...

  • ursus335 24.09.2018.

    Pa za ovako nešto je Ronaldo dobio crveni

Komentiraj...
Vidi sve komentare