To je to što me zanima!

'Pred vrhom saveza za*ebavaju se s nama, kakvi su to levati?!'

Ovo nisu čista posla. Jović u VAR sobi, a Pajač na travnjaku. Sramota, skandal,, izbacili su nas iz finala, rekao je Petrovićev pomoćnik, a ovaj je suce nazvao - levatima
Vidi originalni članak

Rijeka je u polufinalu Kupa Hrvatske pomalo nevjerojatno okrenula Osijek s 2-0 na 3-2 i plasirala se u finale gdje ju čeka Lokomotiva.

Ipak, nije sve prošlo samo tako.

Osječani su itekako bijesni zbog nekoliko spornih odluka suca Igora Pajača za koje smatraju da su zapravo preokrenule tijek cijele utakmice. Prvo je svoj bijes izrazio trener Ivica Kulešević koji je rekao da ovako nešto nije moglo biti slučajno, a slučaj nam je prokomentirao i sportski direktor Osijeka Alen Petrović:

BIJELO-PLAVI U NEVJERICI Bijesni Kulešević opleo po sucu: Sramota, ovo nije slučajno! Da je Jugoslavija još, razumio bih..

- Ovo je najveća krađa u mojoj karijeri. Rijeka nije postojala na terenu dok se sudac nije umiješao. Mi toliko ulažemo u klub, a onda se u polufinalu Kupa pred vrhom HNS-a ovako z**ebavaju s nama. Kakvi su to sudački levati.

OPET SUDAČKI REPOVI Gdje je taj VAR? Pajač oprostio pogibeljan start igrača Osijeka pa ga oštetio crvenim i penalom

'Dužan' nije ostao ni Marin Skender, njegov pomoćnik:

- Ovo nisu čista posla. Jović u VAR sobi, a Pajač na travnjaku. Sramota, skandal, izbacili su nas iz finala - rekao nam je nakon utakmice.

Iz kluba neslužbeno doznajemo kako planiraju poduzeti legalne korake koji dosad nisu viđeni u pojedinačnom slučaju u hrvatskom nogometu. 

ČUDNOVATI SPEKTAKL U životu nisam bio na utakmici luđoj od ove... Od dolaska na stadion do posljednjeg zvižduka

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 01.06.2020.

    Poštovani Osječani,na vašem mjestu ja bih se preselio u Mađarsku ligu,ionako vam mađari grade stadion

  • ForzaFiumeFOF 01.06.2020.

    Drugi žuti karton nije bio. Penal možeš i ne moraš suditi u ovakvim situcijama. Da sam ja na njegovom mjestu nebi sudio penal. Što se same utakmice tiče, Osijek bolji prvo poluvrijeme a u drugom se vidio pad u kondiciji. Trener osijeka nakon crvenog kartona je trebao potpuni bunker napraviti jer ima dva gola prednosti i smiriti igrače da se koncentriraju do kraja susreta, on je napravio potpuno suprotno. Najbolje se vidi kod zadnjeg gola Rijeke kako je vezni red i obranbeni red ispao naivno. Sudac je definitivno uništio utakmicu, ali nije sve njegova greška. O igri Rijeke neću ni komentirati, počeli su nešto zadnjih pola sata ali prije toga tragedija. Nesigurnost, napucavanje, nervoza itd itd.

  • tom araya 01.06.2020.

    Poništit tekmu!🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare