To je to što me zanima!

Predivna gesta igrača Rijeke: Izašli na teren s psima u naručju

Povodom Svjetskog dana napuštenih životinja koji se obilježava 4. travnja, HNK Rijeka priključio se humanitarnoj akciji “Udomi me” azila “Društvo za zaštitu životinja Rijeka", objavili su iz kluba
Vidi originalni članak

Uzavrela atmosfera na Rujevici, više od sedam tisuća gledatelja natiskalo se i nestrpljivo iščekuje veliki derbi, a igrači Rijeke dolaze na travnjak iz tunela noseći u naručju - pse. Pojačanje za utakmicu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je već neko vrijeme praksa na utakmicama u Rusiji i Rumunjskoj, a toj hvalevrijednoj akciji udomljavanja kućnih ljubimaca pridružili su se i Riječani. Oni su se uoči utakmice protiv Dinama na travnjaku pojavili s psima. Svaki igrač nosio je jednoga.

- Povodom Svjetskog dana napuštenih životinja koji se obilježava 4. travnja, HNK Rijeka priključio se humanitarnoj akciji “Udomi me” azila “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, koja je osmišljena i pokrenuta u svrhu promicanja i podizanja svijesti javnosti o udomljavanju napuštenih životinja. Cilj humanitarne akcije također je naglasiti važnost odgovornosti i brige za kućne ljubimce te pojačati interes za donacijama lokalnim azilima za pse - objavili su iz kluba.

Psići su uživali u naručju igrača dok su plijenili pozornost gledatelja na tribinama, ali i onih na malim ekranima. Nadamo se kako je ova akcija urodila plodom i da će netko od ovih preslatkih ljubimaca uskoro pronaći sigurnost u toplom domu.

A igrači Rijeke su oduševili sve ovom prekrasnom gestom. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • škorpion1980 11.04.2022.

    Koliko negativnih komentara za pse, ljudi su pokvarena rasa...

  • kvarner👍 11.04.2022.

    Koliko smeća ima još u hr. Ovo je inicijativa udruge udomitelja pasa i da to naprave u Austriji bilo bi vauuuu a tipično je balkanski sve popljuvat umjesto da se ta inicijativa pohvali. Ne znam po kom kriteriju je Hrvatska ušla u EU kad joj tamo očito još nije mjesto!

  • Nap* 10.04.2022.

    Ostat ce 4 na tablici

Komentiraj...
Vidi sve komentare