To je to što me zanima!

Predsjednici države i Vlade poslali čestitku Sanji

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, od srca ti čestitam te želim uspješan nastavak natjecanja, posljednja je rečenica brzojava
Vidi originalni članak

Draga Sanja, čestitam ti na osvajanju europskog zlatnog odličja i postavljanja novog svjetskog rekorda na 50 metara leđno u malim bazenima. Veselim se s tobom što su tvoj rad, trud i zalaganje polučili uspjeh kakav i zaslužuješ.
U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, od srca ti čestitam te želim uspješan nastavak natjecanja, stoji u brzojavu premijera Ive sanadera. Brzojav je otišao za Debrecen samo koji trenutak nakon što je predsjednik RH Stjepan Mesić Sanadera imenovao mandatarom nove Vlade. I predsjednik države se pridružio Sanjinim čestitarima.
- Čestitam ti na osvajanju zlatne medalje i na postavljanju svjetskog rekorda. Rijetki su hrvatski sportaši postavili svjetske rekorde u svojim disciplinama te je tim značajniji ovaj rezultat koji si postigla svojom upornošću i marljivošću.
Osobito možeš biti ponosna što si prva hrvatska plivačica koja je osvojila zlatnu medalju na europskom prvenstvu i postavila svjetski rekord. Želim ti još mnogo sportskih i osobnih uspjeha, u svojoj čestitci novoj svjetskoj rekorderi je poručio predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • otrodotro 15.12.2007.

    Da,to je vazija vijest da je precjednik vlade cestitao Sanji nego sama vijest da je skinula rekord.Ma boli me kita kaj je on njoj cestitao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare