To je to što me zanima!

Predsjednik Barce: Halilović je potpisao za našu B momčad

Andoni Zubizarreta već radi na novim transferima. Ne vjerujem da imamo razloga mijenjati naše planove te da ćemo na ljeto dovoditi nove igrače, kaže Bartomeu
Vidi originalni članak

Barcelona u posljednje vrijeme prolazi kroz teško razdoblje. Nakon sumnjivog transfera Neymara, sada ih je 'napala' i Fifa te im zabranila transfere u sljedeća dva prijelazna roka. Upitan je stoga postao i dolazak već kupljenog Alena Halilovića. U Dinamu tvrde kako je sve u redu te da će Alen na ljeto preseliti na Nou Camp.

- Halilović je potpisao s Barcelonom B, a Andoni Zubizarreta već radi na novim transferima. Ne vjerujem da imamo razloga mijenjati naše planove. Pokušat ćemo sve objasniti Fifi, a ako ne uspijemo, žalit ćemo se Sportskom arbitražnom sudu - otkrio je Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu za Radio Catalunya.

Predsjednik, dakle, ne vjeruje da će biti problema oko dolaska Halilovića u Barcelonu. Dapače, uvjeren je kako će već ovoga ljeta Barcelona opet bez problema kupovati nove igrače.

- Puno je klubova dovodilo mlade igrače kao i mi. Podržavamo Fifino pravilo o mladim igračima, no nije dobro primijenjeno na nas. Pokušat ćemo se dogovoriti s predsjednikom španjolskog saveza da se zajedno branimo - kaže Bartomeu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Zmar116 08.04.2014.

    Ha ha ha i oni svoju Lokomotivu imaju...

  • strmi007 07.04.2014.

    Samo vi nastavite s kriminalnim radnjama

  • Harambaša_1 07.04.2014.

    nisam navijač Barcelone ,dapače ne preferiram ih,ali ova odluka stvarno nema smisla jer je činjenica da svi to rade i sada se pokazuju zubi na Barci

Komentiraj...
Vidi sve komentare