To je to što me zanima!

Predsjednik Bayerna: Nitko iz kluba nije htio naštetiti Neueru

"Ako se Manuel stvarno tako osjećao mogu samo konstatirati da nitko iz kluba nije htio naštetiti njegovom ugledu", pokušao je predsjednik Bayerna primiriti uzavrele strasti između kapetana i kluba...
Vidi originalni članak

Predsjednik Bayerna  Herbert Hainer (65) pokušao je smiriti situaciju između bavarskog giganta i njihovog legendarnog golmana Manuela Neuera (34). "Želimo da i dalje brani za nas", otvoreno je rekao u intervjuu za Kicker.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikada ga nisam vidio ovakvoga i mislim da nije drsko da netko kaže što želi  - rekao je referirajući se na medijske napise u kojima su procurili detalji njihovog ugovora. Bayern nudi još dvije godine, a Neuer želi više, dvije više, pisalo se, a onda je poznati golman to opovrgnuo.

- Iritira me to što su uvijek naši razgovori bili u tajnosti, ništa nikada nije procurilo. Sada detalji konstantno cure u medije, a često nisu točni. Takav Bayern ne poznajem - rekao je Neuer prije nekoliko dana, ali predsjednik ne misli da mu je to narušilo sliku u javnosti. 

- Ako se Manuel stvarno tako osjećao mogu samo konstatirati da nitko iz kluba nije htio naštetiti njegovom ugledu.

Neuerov ugovor ističe na ljeto 2021., a uz to će od sljedeće sezone imati konkurenciju u Alexanderu Nübelu (23). Mladoj nadi na vratima njemačkog prvaka čelnici kluba obećali su nekoliko utakmica, ali Neuer smatra da tako nešto nije jednostavno samo obećati bez pitanja trenera.

-  Nisam s time upoznat. Takva su obećanja riskantna jer trener je uvijek tu uključen i time mu ne činite uslugu. Mislim da si treneri koji vode klubove poput Bayerna ne bi dopustili da im govore tko će igrati.

Uz Nübela, Bayern je oko bacio i na Barcinog Marc-Andreu Ter Stegena koji smatra da zaslužuje više od 6.5 milijuna eura godišnje, koliko sada ima na Camp Nou. 

Budu li Bavarci pristali na želju svoga kapetana i produžili mu ugovor do 2025. kada će on već imati 39 godina, a ozljede mu i sada nisu strane, morat će probiti svoju financijsku granicu, a onda je pitanje kako ponuditi bolje uvjete Ter Stegenu. Čini se da 'ne cvjeta cvijeće u münchensko poduzeće'... 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Samarsa 05.05.2020.

    Bayern sve više liči cirkusu, a sve manje trofejnom nogometnom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare