To je to što me zanima!

Predsjednik Bayerna: Prodaja Kroosa sjajan je potez uprave

Za godinu dana izgubili bismo Kroosa i klub ne bi dobio ništa, jer je bilo jasno kako neće potpisati novi ugovor, rekao je Karl Hopfner, predsjednik Bayern Münchena...
Vidi originalni članak

Toni Kroos ovoga je ljeta prešao iz Bayerna u Real Madrid. Predsjednik bavarskog kluba, Karl Hopfner, objasnio je kako je to zapravo bila najbolja odluka Bayerna u zadnje vrijeme.

- To je bio sjajan potez uprave kluba. Morali smo ga prodati. Postalo je jasno da nakon dugotrajnih pregovora neće potpisati novi ugovor - rekao je Hopfner. 

Kroos je imao godinu dana ugovora, ali odbio je potpisati novi. Bayern ga je prodao Realu za 25 milijuna eura.

- Ispravno smo postupili. Za godinu dana bismo ga izgubili i klub ne bi dobio ništa - dodao je predsjednik Bayerna.

No bavarski je klub dobio zamjenu za Kroosa. Iz Reala je stigao Xabi Alonso.

- On je prava zvijezda. Ima 32 godine, ali ne prestajete igrati nogomet s 32 na leđima. Već smo vidjeli kako igra, jedan je od najboljih na svojoj poziciji - kaže Hopfner.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • drzoka 12.09.2014.

    Ovi iz bajerna samo znaju sr... Još su doveli trenera koji ih jako dobro dopunjava u ovome sr... (Svaka čast igračima)

  • Darkbatros 12.09.2014.

    Navijam za Bayern čitav život. Jupp nas je doveo do savršenstva. Kada je Mandzo zabio u finalu, bio sam Najsretniji čovjek na svijetu. A sada? Gledam kako se rasipa ugled i slava. 0:4 u Munchenu protiv kluba kojeg prezirem. Razočaran sam kao nikada u životu.

  • jigsaw98 12.09.2014.

    nije guardiola volio kroosa pa et.zato je dobar posa jer za zadnju godinu ugovora dobit tolko para a svejedno bi iduce osa..al zao mi je krosa odlican je al pored modrica manje ce to iskazivat..cak su se modric i kroos u protivnickim stranama zakacili..kroos je bia bas sta je bayern treba da igraju 4-1-4-1 a jbg..trebali bi iskesirat 50mil za modrica :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare