To je to što me zanima!

Sepp Blatter ismijao Ronalda, Real traži ispriku zbog uvreda

Messija bi svaka majka poželjela u svom domu. Kad dribla izgleda kao da pleše. Cristiano Ronaldo provodi više vremena kod frizera, rekao je predsjednik Fife
Vidi originalni članak

Predsjednik Fife Sepp Blatter opustio se u razgovoru sa studentima na Oxfordu. Blatter je odgovorio na pitanje tko je bolji Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo te pokušao imitirati Portugalca.

- Messija bi svaka majka poželjela u svom domu. Kad dribla izgleda kao da pleše. Cristiano je poput vojnika na terenu. Jedan provodi više vremena kod frizera od drugog - rekao je Blatter pa poručio da bi Zlatnu loptu dao Messiju.

Blatter je pred oduševljenim studentima pokušao odglumiti Ronalda, a je li bio uspješan provjerite u videu.

Real traži ispriku od Blattera

Real Madrid je nakon ovakvog ispada predsjednika Fife ljutito reagirao te mu poslao službeno pismo u kojem traži da se ispriča Cristianu Ronaldu. 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • antisa195 31.10.2013.

    Ronaldu tako i treba. Kao igrač je više nego odličan ali sva ta njegova arogancija njegov talent stavlja u drugi plan. Pa nije on jedini koji zna igrati nogomet.

  • zahira45 30.10.2013.

    Neumjesno komentirao, sad neka se ispriča!

  • 22domagoj22 29.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare