To je to što me zanima!

Predsjednik Reala im poručio: Dolazimo po Balea, želimo ga

Florentino Perez napokon je otvoreno priznao da će Real Madrid ovoga ljeta krenuti po Balea. No poučen iskustvom u Modrićevu transferu zna da to neće biti baš lako
Vidi originalni članak

Gareth Bale je jedan od najboljih nogometaša u Europi, a Real Madrid je za takve igrače uvijek zainteresiran, rekao je predsjednik Reala Florentino Perez u showu španjolske televizije Punto Pelota.

Prvi je to put da je netko iz Reala javno priznao namjeru dovođenja Garetha Balea na Santiago Bernabeuu. No poučeni iskustvom s transferom Luke Modrića prošlog ljeta, u Realu znaju da pregovori s Levyjem neće biti nimalo lagani.

- Moramo pojačati momčad, no moramo ići polako. Sve ćemo riješiti u sljedećih nekoliko tjedana.

No Perez je uvijek nalazio načina da dovede velike igrače. Često Perez ne pita za cijenu, a to je pokazao i na primjerima Figa, Zidanea, Beckhama, Ronalda... Transfermarkt Velšanina procjenjuje na 42 milijuna eura, a engleski mediji spominju odštetu od čak 100 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • ludi_glavonja 05.06.2013.

    spanjolska u krizi, pola drzave ne radi, jedna trecina je gladna, a tolke pare se daju za hebene nogometase, sve bi ja te na vlasti po kratkom postupku

  • sportas34 05.06.2013.

    sve je to prenapuhano i precijenjeno u današnjem nogometu

  • DzozeMurinjo 05.06.2013.

    Ide se tamo gdje si netko i nesto i ako imas natjecateljski duh kao Bale,Ronaldo.Narocito kada imas konkurenciju za osvajanje trofeja a to je Engleska,jer normalno da u Spanjolskoj gdje nema konkurencije trebao bi sve dobiti osim Barce u suprotnom odmah pljuju po treneru i igracima,Svaka cast Njemcima na potezu da im je liga postala interesantna ali ipak jos kao u Spanjolskoj dva su kluba.To se vidjelo kada se Dortmund usmjerio na LP.Nisu se bojali kiksati u prvenstvu jer su znali da mogu biti drugi kada to oni hoce dok u Engleskoj toga nema.Engleski klub koji se bori za opstanak moze glatko parirati i dobiti sve Spanjolske i Njemacke klubove isim Borussia,Bayern,Real,Barca.A ti sto kupuju igrace i klubove zato su se okrenuli Francuskoj jer prosle godine City je bio prvak bodovno izjednaceno,a hrpu igraca kupili,a Alex doveo RVP i sve pomeli.U Engleskoj na ulozeno kupovinom skupih igraca prvenstvo ili drugo mjesto nije zagarantirano,a ne kao u nekim ligama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare