To je to što me zanima!

Predsjednik Rijeke: Očešala nas je baklja koju su bacili u ložu! A isključenje? Jako čudno je to...

Utakmica je završila nakon čudnog isključenja, koje, čini mi se, nije bilo. Na ovakvim utakmicama ovakva isključenja... Neću govoriti o tome, izgubili smo, Hajduk je zasluženo pobijedio, rekao je Mišković nakon poraza u finalu Kupa
Vidi originalni članak

Predsjednik Rijeke Damir Mišković je u posljednjih deset godina preporodio Rijeku i smjestio ju u sam vrh hrvatskog nogometa. Prije pet godina Riječani su osvojili prvi naslov prvaka u povijesti kluba, zaredali nekoliko kupova, ali danas su na Poljudu morali stisnuti ruku boljem protivniku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je u finalu Kupa pobijedio Rijeku (3-1) i osvojio prvi trofej nakon devet godina čekanja. Bila je to fantastična nogometna predstava na Poljudu za kojom vapi hrvatski nogomet godinama, uz četiri gola, čudesnu atmosferu i pregršt sjajnih poteza. No, nažalost, uz incident na kraju susreta. 

U 88. minuti, u trenucima kada je Hajduk vodio 3-1, četiri baklje su doletjele u ložu na zapadnoj tribini gdje su se nalazili čelni ljudi Rijeke. I dalje je nejasno tko ih je bacio, ali obzirom na reakciju ostalih navijača koji su zvižducima osudili ovaj čin, čini se da su baklje odletjele s tribine gdje se nalazi Armada.

Damir Mišković je iz svečane lože gledao utakmicu zajedno sa suprugom i kćeri, a jedna od baklji ih je očešala. Na svu sreću, sve je prošlo bez posljedica. 

- Malo nas je očešala baklja. Nije nam baš bilo svejedno. Ako je to normalno kod nas, valjda ćemo jednog dana shvatiti da to nije normalno - rekao nam je predsjednik Rijeke.

Njegova momčad povela je 1-0 golom Josipa Drmića, ali Hajduk je preokrenuo golovima Ferra i Darija Melnjaka 2x. Po mnogima, susret je odlučila situacija s kraja prvog dijela. Hrvoje Smolčić dobio je drugi žuti karton nakon prekršaja nad Livajom. 

- Utakmica je završila nakon čudnog isključenja koje, čini mi se, nije bilo. Na ovakvim utakmicama ovakva isključenja... Neću govoriti o tome, izgubili smo, Hajduk je zasluženo pobijedio. Utakmica je završila u prvom poluvremenu - završio je čelni čovjek kluba s Kvarnera. 

POGLEDAJTE VIDEO: FEŠTA NA RIVI

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dahvaul 27.05.2022.

    Naravno da ne smije ništa govoriti jer se odmah znalo kaj čeka Rijeku .I baš me zanima di je ono da se sudac ne petlja u tak važnu utakmicu a ovdje je sudac odlučio o pobjedniku.

  • Rosa56 27.05.2022.

    Nisam hajdukovac Ali bili su puno bolji od Rijeke svaka cast  cestitam  a ambient publika svi lm mogu za viditi  prekrasno 

  • Issam Zahreddine 27.05.2022.

    a sada Gzira

Komentiraj...
Vidi sve komentare