To je to što me zanima!

Predsjednik Santosa: Neymara zanima isključivo Barcelona

Neymar nam je rekao da želi otići isključivo u Barcelonu. Iako, ima i drugih ponuda, no zanima ga samo Barcelona, rekao je predsjednik Santosa Odilio Rodrigues
Vidi originalni članak

Ugovor mu istječe sljedeće sezone i brazilski Santos ovog će ljeta prodati Neymara (20). Vabili su ga Real Madrid i Chelsea, no Brazilac bi trebao uskoro zaigrati s Messijem, Iniestom, Xavijem...

- Rekao nam je da želi otići samo u Barcelonu. Ima on i drugih ponuda, no zanima ga samo Barcelona - rekao je predsjednik Santosa Odilio Rodrigues.

U Barci su se nadali kako će transfer “zatvoriti” s 50 milijuna eura, no nakon što se uključio Real, Santos traži 80 milijuna. Barca je navodno već dala 10 milijuna predujma Neymaru.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Blablabla125847 25.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • walle 20.05.2013.

    a ja mislio Dinamo Zagreb!!!!!!!!!!!

  • big proof 19.05.2013.

    moš mislit što ga samo barcelona zanima,to je jeftin trik da bi ostali klubovi povisili svoje ponude koje su i onako prevelike.50 mil eura za šta,par nogu i propuh u glavi,muka mi je,s tim ciframa su ubili svu draž nogometa.platini napravi nešto,nemoj samo nas balkance šopati sa fair playom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare