To je to što me zanima!

Predsjednik Seville: Ivan i mi nemamo veze jedan s drugim...

'Mi smo samo prijatelji', zvuči kao klasična isprika u nekim ljubavnim trokutima, ali ovoga puta ju je predsjednik Seville iskoristio i za transfer trokut između Seville, Rakitića i Barcelone...
Vidi originalni članak

Svi žele Ivana, čini se prema naslovima svjetskih medija u posljednje vrijeme kada je u pitanju hrvatski veznjak. Inter, Atletico Madrid, Napoli, Juve... Svi stoje u redu da ponude nešto Barceloni za Raketu, a svima se čini da Raketa najviše trza prema svom nekadašnjem domu - Sevilli.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Ipak, Sevillin sportski direktor Monchi je odbacio nagađanja da je njegov klub u Andaluziju htio dovesti Ivana Rakitića ovo ljeto. 

- Ivan i ja smo prijatelji, nemam što otkrivati tko je on. Ali iskreno, Rakitić i Sevilla nemaju veze jedno s drugim - rekao je predsjednik za  Muchodeporte.

KOŠTALA GA ZABAVA Dan kada se Raketa 'razišao' s Barcom: Od Anfielda do danas

- On i ja smo razgovarali jedan, dva puta, ali o njegovoj obitelji. Potom je on mene pitao za moju - objasnio je njihovo prijateljstvo i dodao:

- Sada nije vrijeme za razgovore o transferima. Iskreno, u ovom trenutku nema baš ničega. Sve što se događa u Barceloni nema veze sa Sevillom.

IVANU SE NE ŽURI Barcelona bi prodala Raketu, a Juve kaže: Sad nas ne zanima

Sevilla će svejedno poslovati

Ivanova karijera u Španjolskoj je započela upravo na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan prije nego li se preselio u Barcelonu 2014. Monchi je ipak na kraju priznao da Sevilla traži moguće poslove za nadolazeći prijelazni rok.

- Sevilla čeka što će se dogoditi. To ne znači da smo odustali od poslova, to samo znači da prikupljamo informacije kako bismo mogli pripremiti više različitih scenarija. Poručujem vam: Nismo stali, samo djelujemo s puno opreza - zaključio je predsjednik Seville.

UGLEDNI BARCINI IGRAČI Rakitić i društvo po PS-u: Na testiranje i pregled s maskama

Inače, potvrđeno je kako su testovi na korona virus Barcinih igrača svi negativni tako da ćemo ih uskoro opet gledati na travnjaku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Busi 08.05.2020.

    normalno da nemate veze jedan s drugim, kad ni ne trebate imat veze jedan s drugim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare