Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dan kada se Raketa 'razišao' s Barcom: Od Anfielda do danas

Dan kada se Raketa 'razišao' s Barcom: Od Anfielda do danas
5

Nikome se to nije svidjelo. U tom trenutku zadnje što nam je trebalo je fotografija nekoga od nas u Sevilli, prokomentirao je jedan od igrača Barcelone Rakitićev odlazak na Feriu de Abril

VIDEO

Poraz Barcelone na Anfieldu ostavio je gorak okus kod igrača iz Katalonije, a osobito kod jednoga - našeg reprezentativca Ivana Rakitića. Četiri komada dobili su tada Barcini igrači u mrežu, sve je oprala tuga, u svlačionici nije bilo pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rakitić, Dan očeva 00:54

Međutim, pjesma se taman spremala na tradicionalnoj fešti u SevilliFeria de Abril. Tko je bio poseban gost? Pogađate, Ivan  Rakitić. Nije tajna da Ivan obožava Sevillu, ona mu je podarila cjelokupni španjolski san, suprugu, pa i put do Barcelone. Ondje je uvijek rado viđen gost, a neki sumnjaju da bi uskoro mogao biti i novo-stari igrač. Bilo kako bilo, prošloga proljeća odlazak u Sevillu u Barceloni nije dobro primljen.

- Nikome se to nije svidjelo. U tom trenutku zadnje što nam je trebalo je fotografija nekoga od nas u Sevilli - prokomentirao je jedan od igrača Barcelone svome agentu.

Liverpool v Barcelona - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Anfield

Očigledno to nije sjelo nikome u klubu jer nisu mogli razumjeti da će netko nakon onakvog debakla imati snage i volje slobodan dan iskoristiti za odlazak na zabavu. Od toga dana, veza Hrvata i Katalonaca više nije ista, hladnija je, piše Sport.es. Čak su odnosi s nekim suigračima lošiji, ali Rakitić je kao i uvijek htio biti korektan pa je objasnio:

- Nije mi problem ispričati se, ali ja sam i otac i suprug i za mene je obitelj najbitnija. Otišao sam u Sevillu kako bih bio s njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer día de feria 2019 #misemanafavoritadelaño💃💃💃#familia😍

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

'Kontoverzna' fotografija

Rakitić se čak fotografirao s Jose Mariom del Nido Carrascom, sinom jednoga od bivših predsjednika Seville. On se s fotografijom pohvalio na društvenim mrežama, a potom ju obrisao kada je ona izazvala negativne reakcije. 

- Netko me je upitao za fotografiju, a ja to nikada ne odbijam. Prihvaćam svačije mišljenje, ali napominjem da je nogomet moj život. Odgovoran sam i želim samo najbolje stvari za svoje suigrače i sebe - zaključio je Rakitić.

Dali mu nulu, a pokucali su i ultrasi

AS je tada čak pisao kako su hrvatskog veznjaka posjetili pripadnici radikalne navijačke skupine Boixos Nois koji su htjeli s njim porazgovarati o fotografiji s fešte, iako je to Rakitić demantirao. 

- Bila su to samo dva dečka koja poznajem. Porazgovarali jesmo i dali su mi svoju podršku - rekao je tada.

Osim toga, Španjolcima se nije svidjela niti izvedba hrvatskog veznjaka na terenu pa je tada samo on uz Coutinha u katalonskom listu Sport dobio nulu.

- Želite ubiti Rakitića? Neka vam Valverde kaže tko cijelu godinu partija - odgovorio je Rakitić.

Tenzije traju i traju, Raketa ih je, pristojan kakav je, pokušao u nekoliko navrata smiriti. Ipak, prodaja Rakete je izvjesna, Barcelona je na etiketu napisala 20 milijuna eura i sada čeka ponude. Napoli, Sevilla, Tottenham, Atletico Madrid, Juve, Inter... Mnogi velikani ga žele. Hrvat je u svemu tome samo kratko objasnio da on nije 'vreća krumpira'. 

Liverpool v Barcelona - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Anfield

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna