To je to što me zanima!

Predsjednik španjolskog saveza odbio podnijeti ostavku nakon sramotnog ispada u finalu SP-a

U četvrtak su španjolske novinske agencije izvijestile da će Rubiales podnijeti ostavku pod pritiskom nogometnih organizacija, javnosti i političara, no to se ipak nije dogodilo
Vidi originalni članak

Luis Rubiales odbio je podnijeti ostavku na mjestu predsjednika Španjolskog nogometnog saveza, pišu tamošnji mediji!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Rubiales je tijekom ceremonije nakon finala svjetskog prvenstva poljubio u usta španjolsku nogometašicu Jennifer Hermoso, a ranije se u svečanoj loži primao za međunožje dok je stajao pored španjolske kraljice i princeze.

Prvi čovjek španjolskog nogometa u ponedjeljak je uputio ispriku prije nego što je Fifa u utorak otvorila disciplinski postupak, no javnost nije zadovoljna. Kritičari zagovaraju hitno odstupanje Rubialesa.

NOVI NEPRIMJEREN POTEZ Nije samo predsjednik saveza zgriješio: Izbornik Španjolske primio je suradnicu za grudi POSUO SE PEPELOM VIDEO Zgrozio je sve ispadom: Predsjednik španjolskog saveza ispričao se nakon skandala...

I išlo je ka tome. U četvrtak su španjolske novinske agencije izvijestile da će Rubiales podnijeti ostavku pod pritiskom nogometnih organizacija, javnosti i političara, no to se ipak nije dogodilo.

- Spreman sam biti ocrnjen da branim svoje ideale - kaže Rubiales.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bocboc 25.08.2023.

    Iskompleksirani nastavljaju sa sramotnom hajkom nad ovom diiiivnom trenericom spanjolske nogometne reprezentacije. pustite zene nek se vole. zasto vam smeta ljubav dijve zene? nek se ljudi vole, samo ljubav! ;-)

  • Perpetua 25.08.2023.

    Tolika hajka na njega kao da ju je silovao

  • Stevo. Senegal 25.08.2023.

    Zene trebaju imati natjecanje u pravljenu sendvica i ciscenja kuce a ne u nogometu. Taj njihov "nogomet" je na razini trinaestogodišnjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare