To je to što me zanima!

Predsjednik Unicaje: Jasmin Repeša je naš novi trener...

Nakon Europskog prvenstva će potpisati jednogodišnji ugovor s Unicajom, uz opciju produljenja suradnje na dodatnu sezonu, što je potvrdio predsjednik Eduardo Garcia
Vidi originalni članak

Eduardo Garcia, predsjednik španjolskog košarkaškog prvoligaša Unicaje, potvrdio je u srijedu na konferenciji za novinare da će trener momčadi iz Malage od sljedeće sezone biti Jasmin Repeša...

Dosadašnji trener Cibone trebao bi potpisati ugovor s Unicajom nakon što zaključi obveze s reprezentacijom Hrvatske čiji je također izbornik. Budući da nijedan trener koji radi u španjolskoj ACB ligi ne smije istovremeno biti i izbornik nacionalne momčadi, Repeša će morati napustiti kormilo hrvatske reprezentacije, ali će je prije toga, piše Marca, voditi u kolovoškim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor s Unicajom, uz opciju produljenja suradnje na dodatnu sezonu.

Unicaja je ovu sezonu završila na devetom mjestu u španjolskoj ligi i nije se plasirala u doigravanje. U momčadi su i dvojica hrvatskih košarkaša, Luka Žorić i Hrvoje Perić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • grbavipero 08.06.2012.

    tako je, prodane duše mogu da nam puše

  • lukica1997 06.06.2012.

    šteta samo što nije mogao dobiti šansu u dinamu i hajduku pa da dokaže potencijal xD

  • user_130770 06.06.2012.

    Hvala Repeši kaj je vratio Cibonu na stare staze slave i pobjeda. Vi prodane duše za vrećicu smokija na tribinama i dalje uživajte u svojoj Cedeviti limun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare