To je to što me zanima!

Predstavljali se kao Cro Cop pa izvlačili novac: Mirko ih 'oprao'

'Ekipa, ne znam je l' tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu Fb stranicu i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novaca ili što postoje osobe toliko naivne da ne koristim grublje izraze', poručio je Cro Cop
Vidi originalni članak

Popularne su u zadnje vrijeme na društvenim mrežama objave u kojima profili s imenima nekih poznatih ličnosti dijele novac. Među takvima se našao i lažni profil s imenom proslavljenog hrvatskog borca Mirka 'Cro Copa' Filipovića (46) koji je o svemu upozorio pratitelje na svom profilu. 

FELJTON: MIRKO FILIPOVIĆ Na početku karijere imao je drugi nadimak, a i prije svog vjenčanja odradio je jak trening

- Ekipa, ne znam je l' tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu Facebook stranicu i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novaca uz naravno što prethodno traže ostavljanje osobnih podataka i broja kreditnih kartica tako da ih mogu počistiti ili što postoje osobe toliko naivne da ne koristim grublje izraze, koje povjeruju u takve priče i nasjedaju na ovakvu vrstu prevara - objasnio je Mirko pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović i Cro Cop treniraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam mislio uopće reagirati, ali s obzirom na broj poruka u kojima me oduševljeni ‘dobitnici’ obavještavaju da su upravo oni dobili nagradu i raspituju se kako ‘podići svoje eure’ moram se ograditi od ovoga i zamoliti ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štoseve i da ne daju brojeve računa jer će isti biti počišćeni - a sve je završio uz citat Alberta Einsteina:

- Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.

FELJTON: MIRKO FILIPOVIĆ Ispao sam magarac u slučaju dopinga, a djeci sam kupio stan, ali nikad ne bih 'bijesan' auto

Mirko je mnogima pomogao i dao sredstva u humanitarne svrhe, ali ne dijeli novac na Facebook profilu. Zato je i upozorio na prevaru, a ovakvih je objava mnogo kojima ne treba vjerovati. Sličan je slučaj prije nekoliko tjedana imao i Novak Đoković, ali najbolji svjetski tenisač također je upozorio ljude na prevaru.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • korisničko ime zauzeto 17.11.2020.

    pa ni rođenoj majci ne bi on dal novce

  • egzekutor još jači 16.11.2020.

    nego. oće li kakva povratnička borba?? Stara godina je sve bliže...

  • egzekutor još jači 16.11.2020.

    Stvarno moraš biti jako glup da povjeruješ da ležeći policajac dijeli lovu...ni Baba Vanga ni David Copefield nisu vidjeli njegovu kunu...to je nemoguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare