To je to što me zanima!

Prekid susreta zbog sramotnih povika "Nož, žica, Srebrenica"

Huligani su u Modriči skandirali "Nož, žica, Srebrenica" i "Ubij Turčina"pa je sudac Mujović odlučio reprezentacije Bosne i Hercegovine i Srbije poslati u svlačionice
Vidi originalni članak

Prijateljska nogometna utakmica između mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine te Srbije prekinuta je u utorak u Modriči zbog incidenta. Huligani su skandirali "Nož, žica, Srebrenica" i "Ubij Turčina"pa je sudac Elvis Mujović odlučio momčadi poslati u svlačionice!

Još su se u 1. poluvremenu čuli sramotni i uvredljivi povici nakon što je isključen srpski igrač, a tada je susret prekinut na nekoliko minuta. Situacija se smirila, ali kada se ponovila, sudac nije imao izbora. 

Ove dvije reprezentacije trebale su za dva dana u Gradačcu igrati još jednu utakmicu, ali za sada je odigravanje vrlo upitno.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • bulog55gmdg 13.03.2014.

    Sljedeću tekmu nek igraju u Srebrenici!!

  • zagrebčanka 13.03.2014.

    Manjinci još nisu naučili. Eto, to je ta njihova stalna opsjednutost.

  • Srbin021 13.03.2014.

    Koji ste vi licemerni narod .... pre 5 dana kad ste pevali za dom spremni (opet) palili Srpsku zastavu na utakmici protiv Svajcarske niste to ni objavili,naravno da je ovo sramota samo sto vi nemate prava na jednu jedinu rec ...ko o cemu K***A o postenju ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare