To je to što me zanima!

Prekipjelo im je: Na sjednici su osnovali novi klub NK Varteks!

Oko 60 navijača, većinom White Stonesa u nedjelju je osnovalo novi klub. Istaknuli da je glavni razlog tome nezadovoljstvo stanjem u klubu u posljednjih 10-ak godina
Vidi originalni članak

Na nedjeljnoj skupštini 60-ak navijača, većinom pripadnika White Stonesa osnovalo je nogometni klub Varteks. Osnivači su istaknuli da je glavni razlog nezadovoljstvo stanjem u klubu u posljednjih 10-ak godina, nepravilnosti, neorganiziranost, neregularnost i kriminalne radnje. Navijačima je prekipjelo i u nedjelju su održali osnivačku skupštinu NK Varteks.

Izglasali su statut i prezentirali ciljeve kluba. Žele oformiti školu nogometa, zacrtali su i natjecateljske planove te su tako poručili da ovo nije samo nastavak bojkota NK Varaždina već njihovo rješenje. Podršku su im dali brojni ugledni Varaždinci, među prvima Ljubomir Kerekeš koji je u Izvršnom odboru kluba.

Ambiciozni osnivači u ponedjeljak su započeli s procesom registracije, osnivanja kluba, a od jeseni očekuju prve utakmice, vjerojatno u najnižem rangu natjecanja. Član kluba može biti svaka punoljetna osoba, članovi čine skupštinu, a klub će funkcionirati po pitanju jedan član - jedan glas.

Podršku im je dao i Dražen Besek čije pismo sa internetske stranice evarazdin.hr prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji, skupštinari, na spomen imena Varteks odmah prorade emocije, mi koji smo odrastali i živjeli uz klub ne možemo samo tako prebrisati našu prošlost. Živimo u teškim vremenima, kada sport nema puno simpatizera i nema onog što je u sportu neophodno, a to su uvjeti da se može razviti talent i zdrav duh u mladom čovjeku.

Nasreću, postoje ipak Varteksovci, a to ste VI, to jest MI, koji sport doživljavaju na jedan zdrav način pa vam osim putem želim prenijeti samo svoju sreću da mogu biti dio grupe ljudi koja se trudi sačuvati vrijednosti društva i zajednice.

Da ne dužim, uz svu moju podršku i prisutnost, bez obzira kako daleko bio, želim vam da skupština NK Varteks protekne u duhu kakvog smo imali u danima PONOSA I SLAVE.

I život svoj i sreću svu, ja ostavit ću Varteksu.

Vaš Dado!"

Idi na 24sata

Komentari 10

  • robac19 02.06.2011.

    kerekes moze glumit laleta a ne biti u izvrsnom odboru nekog kluba

  • gladijator 31.05.2011.

    Prejako,baš me zanima da li će isto misliti kad izađu i puberteta? Kad budu imali ženu, djecu i stalan radni odnos i kad budu uvidjeli razliku između novca i volonterstva! Za sada je sve to lijepo. Imaju i moju podršku, ali tko će plačati troškove i koliko dugo?

  • riman 31.05.2011.

    smiješno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare