To je to što me zanima!

Premier liga priznala pogrešku, Klopp poludio: Nikada u životu nisam vidio nepoštenije suđenje

Svi naši igrači su planine od ljudi! Čudovišta su kako su se borili. Matip? Odigrao je nevjerojatno dobru utakmicu u obrani. Autogol je nesretan. Ovo je težak udarac, rekao je strateg Liverpoola
Vidi originalni članak

Tottenham je u derbiju 7. kola engleske Premier lige srušio Liverpool 2-1, koji je susret završio s čak dva isključena igrača.

Prvo je Jones dobio izravni crveni karton u 26. minuti, a potom je Jota isključen u 69. zbog dva žuta kartona. Ipak, i u takvim okolnostima, 'redsi' su bili nadomak velikom bodu, no postigli su autogol u 96. minuti pa prosuli sve.

>> CRVENI KARTON JONESA

- U svom životu nisam vidio nepošteniju utakmicu. Nikad nisam bio ponosniji na svoju momčad, ali nikad nisam ni vidio utakmicu s ovoliko nepoštenih okolnosti te nepoštenih i suludih odluka. Jedina stvar koju danas nismo imali, uz sudačke odluke, jest rezultat - rekao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp pa dodao:

- Svi naši igrači su planine od ljudi! Čudovišta su kako su se borili. Matip? Odigrao je nevjerojatno dobru utakmicu u obrani. Autogol je nesretan. Ovo je težak udarac. Proslavili bismo bod kao ne znam što. Sada nemamo taj bod. Komentar utakmice? Vama je smiješno, ali meni bi bilo skupo.

Klopp je opleo po suđenju, a nakon svega oglasila se i sudačka organizacija Premier lige koja je priznala grešku. Ona se dogodila kod gola Luisa Diaza u 34. minuti. 'Redsi' su tada bili s igračem manje, a rezultat je bio 0-0. Ipak, Diazu je pogodak poništen zbog nepostojećeg zaleđa.

- Sudačka organizacija svjesna je značajne ljudske pogreške koja se dogodila na utakmici Tottenhama i Liverpoola. Gol Luisa Diaza poništen je signaliziranjem zaleđa sudaca na utakmici što je bila očita pogreška i gol je trebao biti priznat. No, VAR nije intervenirao, a mi ćemo analizirati kako je došlo do takve pogreške. Kontaktirat ćemo Liverpool i priznati grešku - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MatijaKezele 01.10.2023.

    Zaleđe nije bilo. Oba crvena opravdana.

  • zera 01.10.2023.

    E moj klop ne gkedaš ti HNL pa da vidiš kako Dinamo krade to tvoje je mila majka za ono u Osijeku.

  • Inati-se-Slavonijo 01.10.2023.

    E moj Kloppe, nisi ti vidio kako se u HNL-u sudi u korist zagrebačkog klubića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare