To je to što me zanima!

Premier ludilo: Leicester prvak, a Arsenal je najviše zaradio...

Iako je Leicester prvak, nije i najviše zaradio. Da stvar bude apsurdnija, nije ni Manchester City, kao ni gradski suparnik United nego - Arsenal. 'Topnici' će od TV prava i reklama zaraditi više od 130 mil. €
Vidi originalni članak

Većina navijača Arsenala ovu sezonu će, najvjerojatnije, nazvati promašajem. Premda je Arsene Wenger završio kao drugi iza Leicestera i ispred Tottenhama, uvijek će biti navijača koji će tražiti njegovu ostavku. Arsenal je već tradicionalno završio među četiri najbolja, ali ponovo nije uspio osvojiti niti jedan trofej ove sezone.

No iako je Leicester prvak, mala vojska Claudija Ranierija nije i najviše zaradila. Da stvar bude apsurdnija, nije ni Manchester City, kao ni gradski suparnik United nego - Arsenal. 'Topnici' će samo od TV prava i reklama zaraditi više od 130 milijuna eura dok će Leicester u istoj "kategoriji" uzeti 120 milijuna.

Manchesterski klubovi još uvijek zbrajaju svoje dobitke, a procjenjuje se, da kada jednom to i naprave, da će i oni prestići Leicester. 'Lisice' će za prvo mjesto od lige dobiti 32, Arsenal 30, a Tottenham 28 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Aubameyang 16.05.2016.

    I to je ono što je jedino važno Kroenkeu, i dok je tako, Wenger neće nikad otić, a dok je Wengera, Arsenalovi najveći dometi su osvajanje engleskih kupova

  • strmi007 16.05.2016.

    očekivano

  • ibracadabra09 16.05.2016.

    I Španjolci svjetlosnim godinama ispred njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare