To je to što me zanima!

Premiership: Niti Berbatov nije mogao srušiti Birmingham

Kod Birminghama je Manchester odigrao tek remi, iako su se novim bodom vratili na prvo mjesto. Sa Cityjem drže prvo mjesto, ali imaju dvije utakmice manje...
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda su se brzopotezno vratili na prvo mjesto ljestvice domaćeg prvenstva. No, pitanje je koliko ih to može zadovoljiti jer su kod Birminghama u utakmici 20. kola Premiershipa odigrali 1-1...

Sada na vrhu ljestvice dva kluba uz Manchestera, United i City, imaju po 38 bodova, no ipak je velika razlika u svemu jer United ima dvije utakmice manje.

Svi su znali da će gostovanje Fergusonovih nogometaša kod Birminghama biti krajnje opasno, a takvo što je i pokazalo devedeset minuta utakmice. Birmingham je jedan od najčvršćih domaćina u Premiershipu (do utorka su imali tri pobjede, četiri remija i samo jedan poraz), te i tijekom ove utakmice nije bio inferioran u niti jednom pogledu.

Izgledalo je da će ih slomiti jedno majstorstvo Bugarina Dimitra Berbatova, koji je ove sezone po tko zna koliko puta spašavao United. U 58. minuti je petom započeo akciju s Gibsonom negdje oko sredine igrališta. Gibson je povukao, vratio loptu Berbatovu, a ovaj je u trku s desetak metara pogodio bliži kut domaćih vratiju. Bio je to četrnaesti pogodak Berbatova u sezoni, te je prvi strijelac lige.

Ipak, zasluženi remi na kraju je donio Lee Bowyer u 90. minuti. Žigić je glavom spustio loptu na koju je uklizao Bowyer i pospremio je iza Van der Sara.

Recimo da ipak veću žal nakon svega mogu osjećati gosti. Dva puta su tijekom ogleda pogađali i okvir vratiju, jednom Giggs, a jednom Berbatov.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SrđanKaružić 29.12.2010.

    ja igro kombinator sve utakmice 2 do 3 gola i f2 na manchester city i uzeo 1600 :)

  • guslar 29.12.2010.

    Koje budale imaju novca za kladionicu, još nisam vidio ni upoznao nikoga, da se obogatio klađenjem - osobito ne kod nas.

  • amsterdam110 29.12.2010.

    daj crhome o cemu ti pricas .je si se ti najeo ludi gljiva?kakav birmingam kakvi bakraci.utakmica namjestena .da sjebe nas ,stoku sitnog zuba.pa sta ti mislis od cega oni placaju te igrace .kladionica ti je kolovodja ovdje.ona sve dirigira

Komentiraj...
Vidi sve komentare