To je to što me zanima!

Preminuo Željko Drakšić: Širio je pozitivu do posljednjeg dana

U ime svih mojih kolega iz reprezentacije, koje je vijest jednako pogodila, izražavam najdublju sućut obitelji. Pozdrav Drakša, hvala ti na svemu, poručio je dugogodišnjem tajniku HKS-a Roko Leni Ukić
Vidi originalni članak

Dugogodišnji glavni tajnik Hrvatskoga  košarkaškog saveza Željko Drakšić preminuo je nakon teške bolesti u 55. godini života. Od čovjeka kojega su često opisivali kao "vrlo pozitivnu ličnost" putem Facebook-profila oprostio se Roko Leni Ukić.

- Taman nakon utakmice zatekla me tužna vijest. Naš dugogodišnji tajnik i prijatelj Željko Drakšić izgubio je svoju životnu bitku. Sve ove godine otkako sam u reprezentaciji na sve se načine trudio širiti svoju pozitivu koju je živio do posljednjeg dana - napisao je Ukić pa dodao:

- U ime svih mojih kolega iz reprezentacije, koje je vijest jednako pogodila, izražavam najdublju sućut obitelji. Pozdrav Drakša, hvala ti na svemu!

Rođen je 23. kolovoza 1961. godine, funkciju glavnog tajnika HKS-a obnašao je od 1999. godine do danas, po struci je bio dipl. ing. geodezije. Od 2014. godine bio je član najvišeg tijela FIBA-e - Boarda FIBA Europe. Posljednji ispraćaj bit će 9. prosinca 2016. u 11:30 sati u Karlovcu, na groblju Jamadol.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Soja 09.12.2016.

    Pocivao u miru bozjem nas dragi sugradjan nezaboravni prijatelj

  • Serviseronja 08.12.2016.

    Kako na nijednom portalu ne piše od čega je umro tako mlad? Pretpostavljam da od neke bolesti. Pa jel sramota tu bolest napisat?

  • BOGOLJUB ATEJISTA 08.12.2016.

    Pocivaj u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare