To je to što me zanima!

Preokret: Barbarić nije prošao liječnički, vraća se u Dinamo

Tomislav Barbarić ipak neće u Fortunu Düsseldorf. Razlog je naoko bizaran, no igrač nije prošao rutinsku liječničku kontrolu. Zbog problema s krvi se vraća kući
Vidi originalni članak

Odlazak Tomislava Barbarića na posudbu u Fortunu Düsseldorf bilo je samo pitanje formalnosti, no u utorak ujutro branič Dinama naišao je na nepremostive teškoće.

Naime, Barbarić nije prošao rutinski liječnički pregled jer su liječnici ustanovili problem s krvi. Već dogovoreni transfer 22-godišnjeg braniča je stopiran, a Tomislav će se uskoro vratiti u Zagreb, potvrđeno je na službenoj stranici Dinama.

Barbarić, nakon što se nije uspio nametnuti u prvoj momčadi 'modrih' iako je otišao Leandro Cufre, bio je sve dogovorio s prvoplasiranom momčadi druge Bundeslige, no na njegovu žalost od prelaska u Njemačku neće biti ništa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • volim_dinamo_široki_brijeg 19.01.2012.

    A ništa Barbariću,traži novi klub a fino je bilo pričati protiv Dinama dok si bio "mlada nada" pa nisi htio ugovor potpisati a sad da nema tog ugovora.,gdje bi igrao???

  • komentator-zg 19.01.2012.

    barbarić će za dinamo proći liječnički, ali na psihotestu će pasti :D jer moraš bit luđak da budeš u dinamu pored zdravkeca

  • igorskee 19.01.2012.

    Ima sifilis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare